Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Georgia sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Georgia pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Georgia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Georgia
  • ● Visa emas di Georgia
  • ● Paspor kadua ti Georgia
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Georgia ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Georgia jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Georgia sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Georgia dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Georgia nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Georgia, Kewarganagaraan ku program inpéstasi di Georgia, Kewarganegaraan ku program inpéstasi di Georgia, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Georgia, dual Kewarganagaraan ku investasi di Georgia, kawarganagaraan sareng karésidénan ku inpéstasi di Georgia , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Georgia, Kewarganegaraan samentawis ku investasi di Georgia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Georgia, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Georgia, Karésidénan ku investasi di Georgia, Karésidénan ku program investasi di Georgia, Karésidénan ku program investasi di Georgia, kadua Karésidénan ku investasi di Géorgia, dua Karésidénan ku inpéstasi di Géorgia, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Georgia, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Georgia, program residénsi ékonomi di Georgia, Karésidénan ku skéma investasi di Georgia, Karésidénan ku skéma investasi di Georgia, kadua paspor di Georgia, pas kadua program olahraga di Georgia, program paspor kadua di Georgia, dua paspor kadua di Georgia, karésidénan sareng paspor kadua di Georgia, paspor kadua diplomatik di Georgia, paspor kadua ku investasi di Georgia, paspor kawarganagaraan kadua di Georgia, skéma paspor kadua di Georgia, kadua skéma paspor di Georgia, visa emas di Georgia, visa emas di Georgia, program visa emas di Georgia, program visa emas di Georgia, visa emas kadua di Georgia, program visa emas kadua di Georgia, visa emas ganda di Georgia, kawarganagaraan sareng visa emas di Georgia, karésidénan sareng visa emas di Georgia, kawarganagaraan visa emas di Georgia, skéma visa emas di Georgia, skéma visa emas di Georgia.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Georgia kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Georgia pikeun Kewarganegaraan ku investasi: $ 125,000 (sami sareng 300,000 GEL)

Bubuka Georgia sareng Kewarganegaraan ku Investasi

Komunitas perkotaan anu subur sareng kota-kota anu mempesona, sawah anu saé pakaitna vista gunung sareng basisir pasir bodas, salian ti suasana anu tenang anu nawarkeun masing-masing tina opat musim ngajantenkeun Georgia janten salah sahiji tempat anu mutlak hirup di Kidul. Di nagara bagian, anjeun bakal mendakan pangalihan luhur, permainan anu lincah sareng rekreasi, sareng kafe anu masihan tuangeun ti sakumna dunya.

Naha hirup di bangsa Georgia? 

  1. Kéngingkeun visa pikeun Georgia

Léngkah awal pikeun ngaapresiasi cicing di bangsa Georgia nyaéta kéngingkeun visa, anu langkung saderhana ngagaduhan jaman ayeuna.

Dina akun tina hukum Georgia anu nembe dikintunkeun dina Séptémber 2014, tétéla langkung saderhana pikeun kéngingkeun visa pikeun industri perjalanan dina sababaraha dinten kalayan langkah-langkah dasar di nagara anjeun di konsulat Georgia atanapi departemen gerakan, atanapi anjeun tiasa ngalamar ku hartosna wéb.

Éta strategi anu gancang, tiasa diandelkeun, sareng aman pikeun kéngingkeun visa online pikeun individu anu ngumbara pisan, ku alesan naon. Nyalira, atanapi sareng kulawarga, atanapi pendamping, henteu paduli naha pikeun bisnis atanapi perawatan anu unik.

  1. Ragam hirup di bangsa Georgia

Perkawis ideu, pipikiran, rencana, sakumaha aturanana, urang milari nagara-nagara kalayan beragam metode cara hirup, salaku conto, bangsa anu sepi, atanapi cara hirup anu euyeub ayeuna, atanapi kamungkinan kahirupan anu teu lami.

Nanging, pastikeun yén Georgia ngagaduhan sadayana. Pertemuan anu megah ditahan pikeun ditalungtik.

Aya seueur gaya hirup di bangsa Georgia, hiji hal deui pikeun ngaleupaskeun minat anjeun ngeunaan hirup di bangsa Georgia.

  1. Tbilisi, kota anu paling ramah di Georgia

Tbilisi mangrupikeun ibukota Géorgia, kota anu kasohor, didelegasi sareng warisan Georgia anu conto sareng struktur matématika Éropa anu lami dihubungi ku gaya lapangan, éta ngagaduhan seueur séktor bisnis caket sareng toko-toko alit anu raoseun, éta mangrupikeun jantung Georgia anu ngagedur, sareng pastina , Darso pakansi sareng lokasi kahijina nalika nganjang di Georgia.

Éta kota anu luar biasa kalayan sudut pandang anu ngalangkungan anu ngaleyurkeun haté, kalayan jalan anu kawatesna, alun-alun anu héjo, danau, lebak héjo, sareng galéri, salaku conto, Museum Nasional Georgia, kalayan tempat nyimpen sareng aroma sajarah Georgia baheula, mangrupikeun outing pondok ka tukang, sareng saterasna, metoda anu pantes pikeun milarian terang ngeunaan latar tukang Georgia.

Saatos pangaruh gancang ieu di jaman baheula, aya Benteng Narikala asli, damel ku urang Persia sareng emir Turki, mikir deui ka abad 4Th. Hirup di Georgia langkung raoseun, anjeun tiasa ngaraosan indera sareng sumanget anjeun di Chreli Abano anu mangrupikeun pancuran haneut anu padet Di Tbilisi anu diperhatoskeun ku pancuran Sulfur na, upami anjeun badé ngagaduhan sauna normal anu saéstuna, pesen dina wéb payun waktos disarankeun.

Tbilisi mangrupikeun kota ageung anu fungsina, kalayan kaputusan anu langkung ageung sareng panto terbuka pikeun sadaya warga lingkunganana, tempat wisata, sareng jaringan asing.

Penduduk Georgia ampir 5 juta, éta saé pisan, sanaos jalan-jalanna anu ipis, éta henteu pernah janten sibuk sapertos daérah perkotaan ageung, contona, Detroit atanapi Los Angeles.

  1. Bangsa Georgia dina radar belanja anjeun

Nanging, éta hal anu paling penting pikeun terang "Naha hirup di bangsa Georgia wajar pikeun sadayana?"

Sagala hal dianggap, ieu mangrupikeun "panilitian 1,000,000 dolar", panginten hirup di bangsa Georgia henteu saderhana ogé ogé mahal.

Éta gumantung kana kumaha anjeun hirup sareng kumaha getol anjeun ngeunaan titik-titik pikasieuneun Georgia ti mimiti pasar sawah sareng toko-toko leutik ka panginepan anu paling mahal kalayan gaya anu boros.

Kontan Géorgia nyaéta lari Georgia.

hal anu nguntungkeun ngeunaan Georgia Lari nyaéta yén éta ngadeukeutan 0.35 USD. Nguatkeun berita pikeun pelayaran anu murah, wisatawan, sareng anu jelas pikeun jalma lokal sareng pangeusi ogé. Kadaharan sareng inuman sapinuhna wajar sareng nikmat sakaligus.

Paduli naha di luar kasempetan éta mangrupikeun jalan dahareun atanapi di tempat makan anu boros. Ogé, panginepan bangsa sareng kamar panginepan anu moderat sareng cocog pikeun pangsa singa. Georgia henteu gaduh gaji panghandapna anu diijinkeun ku pedoman hukum. Sapertos éta, anu mayar bulan normal dugi ka bulan ditaksir dina 500 Dolar AS. Ieu mangrupikeun verifikasi anu sanés yén hirup di bangsa Georgia wajar pikeun dua urang lokal sareng tamu.

  1. Géorgia salami jangka panjang

Dina titik nalika urang nyarios kontan, sigana mah éta néwak panon spesialis kauangan, kumaha upami urang ningali pandangan caket kana struktur moneter Georgia.

Luhureun sadaya hal sanésna, kaseueuran penduduk Georgia mangrupikeun Georgia 85% sareng minoritas urang Armenia, Azerbaijanis, sareng anu sanésna.

Urang kedah mundur jam kanggo gaduh tonggong anu pantes dina tradisi béda-béda Georgia urang tiasa ningali yén bangsa ieu parantos ngalaman seueur masarakat ti Éropa lami dugi ka jaman soviet.

bentangna anu pikaresepeun, rupa-rupa suasana, sareng daérah na di Laut anu poék sareng jalan sutra ngalaksanakeun Georgia pikeun bisnis anggur sareng seueur usaha anu béda-béda, contona, tambang mineral dina emas, pérak, tambaga, sareng beusi di pagunungan Kaukasus.

  1. Hasil Georgia

Saatos waktos soviet, pamaréntahan Georgian nyobian nyandak lompatan kapercayaan anu penting pikeun mindahkeun struktur moneter na kana ékonomi anu teu diwatesan anu nyarios ka panto terbuka anu luar biasa pikeun spesialis kauangan anu teu dikenal pikeun ngadamel usaha anu tetep dina iklim kauangan anu saé saatos sababaraha waktos. ngeunaan sengketa urang Georgia sateuacanna ngalaman sapanjang jangka panjang, khususna dina jaman Soviét.

Ditambahkeun kana éta, industri perjalanan sareng perusahaan tani berkembang salaku akibat tina rupa-rupa suasana, géografi, sareng, jelas, beragam jaman sareng ras anu otentik.

Bangsa anu pikaheraneun ku pondasi anu luar biasa sareng kapel anu berkesan, basilicas, benteng kuno, situ, sareng pantai sareng pancuran mineral ngajantenkeun ékonomi Géorgia sacara masif ku 2008 jumlah tamu parantos ngaleuwihan langkung ti 4 juta sareng mekarkeun undak-usukna.

  1. Industri darat di Georgia jalan satapak

Urang tiasa nyarios yén nempatkeun kontan ka darat mangrupikeun cara anu sanés pikeun nyandak artos kusabab biaya anu saderhana, tapi ngeunaan nyéwa kamar solitér upami anjeun padamel atanapi mahasiswa anu teu dikenal, contona, éta tiasa ngarugikeun anjeun 200 USD unggal bulan anu mahal di Géorgia nanging dina waktos anu sami mahal dibanding nagara Éropa anu sanés.

Pikeun ngabéréskeun kaayaan, hirup di bangsa Georgia badé janten skala anu layak, saderhana, sareng mantep pisan.

  1. Warisan Georgia

rupa-rupa masarakat sacara konsistén ngabibarkeun seger tina pola anyar palastik dina gaya, tuangeun, pangalihan naon waé. Janten kumaha, kadaharan di Géorgia diidéntifikasi sareng kumaha masarakat Georgia mimiti hirup.

Konvensi umum nyaéta ngadamel "supra" mangrupikeun jinis blowout anu ngahijikeun unggal kulawarga tuang sareng ngabahas dintenna, jelas, anggur Georgia kalebet pikeun ningkatkeun pidangan cara hirup tradisional di nagara Georgia sareng napel sareng oriental Christian Georgian noél.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Georgia

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Georgia
125,000 (sami sareng 300,000 GEL) USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Géorgia
- USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Georgia
Jenis Visa:
Idin cicing Investasi
Waktos ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Georgia
3 mun 4 bulan
Perumahan permanén
Langsung dina program ieu
kawarganagaraan
Saatos cicing salami 5 taun
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Georgia
diwatesan
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Georgia

Investasi bisnis asing langsung di entitas Georgia dina bidang ieu Pabrikan Energi Perhotelan / Hotel & Resor / Layanan Logistik Perumahan

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi di Georgia

Géorgia aya di belah wétaneun Laut Hideung, éta ngandung hartos ayana di wates Éropa sareng Asia. Mangrupikeun tempat anu idéal pikeun bisnis atanapi relokasi pikeun iklim lemes sareng mekarkeun ékonomi,., Ti bulan Maret 2017 wargana tiasa ngumbara ka nagara-nagara Schengen tanpa visa, anu ngajantenkeun kawarganagaraan Georgia pikeun anu ngalamar visa Schengen saderhana, skéma na nyaéta luar biasa hemat biaya, sayogi kalayan sumbangan tunggal, sakali pikeun sadayana kulawarga.

Imigrasi kulawarga di Georgia

Aplikasi anjeun tiasa kalebet anggota caket kulawarga anjeun, hartosna salaki anjeun sareng sadaya barudak gumantung anjeun di handapeun umur 26 taun. Jumlah sumbangan éta henteu kedah diangkat pikeun ieu.

Kewarganegaraan Ku program investasi di Georgia insite

Dina kerangka program kawarganagaraan Georgia, anjeun tiasa janten warga nagara Georgia, upami anjeun masihan sumbangan anu penting pikeun kas nagara. Ieu mangrupikeun hiji waktos, pengeluaran anu henteu tiasa dibalikeun anu ngangkat kawarganagaraan
Prosedur lamaran gancang pisan, sabab kéngingkeun kawarganagaraan Georgia ngan ukur sabulan ti saprak sumbangan sareng aplikasi didaptarkeun. Kawarganagaraan dobel henteu diwatesan.

Jumlah hibah nyaéta 125,000 euro, naha anjeun ngalamar anggota kulawarga.

Keuangan finansial pikeun Georgia

Pikeun cocog pikeun kawarganagaraan Georgia, anjeun kedah nyumbang 125,000 Euro (henteu paduli naha nyalira atanapi babarengan sareng kulawarga anjeun). Saatos réngsé hibah, anjeun tiasa ngadaptar ka Kantor Imigrasi kalayan bukti transfer.

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Georgia

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Georgia jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Georgia nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Géorgia kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi ti Georgia, karésidénan ku investasi ti Georgia sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Georgia atanapi Golden Visa ti Georgia atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Georgia atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Georgia, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Georgia atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Georgia sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Georgia sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Georgia:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Georgia, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Georgia, pangacara imigrasi investasi anu murah pikeun Georgia, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Georgia, Kewarganegaraan anu murah ku ahli hukum investasi pikeun Georgia sareng teguh konsultan imigrasi anu murah pikeun Georgia

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Georgia ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Géorgia dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Georgia ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Georgia ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Georgia ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Georgia.

  • Program visa emas di Géorgia dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Georgia dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Georgia ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Georgia dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Georgia ngaliwatan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Géorgia ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu saé pikeun investasi di Georgia, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Georgia. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Georgia anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Georgia, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Georgia sareng investasi di perumahan di Georgia.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Georgia Kewarganegaraan ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Georgia bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Georgia. Ladenan standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Georgia kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Georgia atanapi ka Georgia, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Georgia ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Georgia sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Georgia, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Georgia kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Georgia. Ahli hukum khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Georgia sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Georgia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya di Georgia.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 mun 4 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Georgia parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya di Georgia.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku inpéstasi Georgia parantos disatujuan, kami bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Géorgia pikeun jalma atanapi bisnis di Georgia anu di handap ieu.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Georgia henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Georgia.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Georgia henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Georgia atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Georgia.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Georgia henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Georgia.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Georgia sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik di Georgia.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Georgia sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir bahaya atanapi bahaya di Georgia.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Georgia henteu sayogi pikeun jalma-jalma pikeun Georgia urusan dagang, panyimpenan di Georgia, atanapi transportasi organ-organ Asasi Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Georgia sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Georgia sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Georgia.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Géorgia henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusanna dina Pornografi di Georgia.

    • Kawarganagaraan urang pengacara di Georgia tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Georgia.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Georgia sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti aparat di Georgia pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Géorgia.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Géorgia sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku pangrojong investasi di Géorgia pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Georgia.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Georgia, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Georgia nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Georgia.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dual Kewarganagaraan ka Georgia ngadukung klien sareng kulawargana pikeun Georgia.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Georgia sareng agén hukum pikeun Georgia nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés nanganan Georgia sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Georgia sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Georgia

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganagaraan ku investasi kalebet Georgia, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Georgia gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Georgia

    Pikeun ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Georgia mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Georgia, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Georgia sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Georgia

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Georgia

    • Tempatna samentawis di Georgia

    • Padumukan permanén di Georgia

    • Kawarganagaraan Géorgia

    • Kadutaan sareng Konsulat Georgia

    • Pajeg di Georgia

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Georgia sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Géorgia pikeun syarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Géorgia ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Georgia, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng iraha anjeun peryogikeun di Georgia dina harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Georgia, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Georgia, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Georgia anu ngajantenkeun urang toko hiji-hiji pikeun Georgia sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Georgia dina ngahontal cita-cita sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Georgia kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Georgia sareng internasional.

Perusahaan di Georgia

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Georgia atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Georgia langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Georgia

Naon waé investor anu hijrah ka Georgia bakal peryogi rekening bank pribadi di Géorgia sareng rekening bank perusahaan di Georgia, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Georgia

Incase anjeun peryogi konsultasi di Georgia, kanggo solusi pembayaran digital di Géorgia sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Georgia atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Géorgia upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Georgia pikeun mimitian instan di Georgia.

SDM di Georgia

urang perusahaan SDM di Georgia tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Georgia gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Georgia

Sistem telepon bisnis pikeun Georgia sareng nomer virtual pikeun Georgia 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Georgia

Akuntansi, karajinan alatan di Georgia sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Georgia

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Georgia

Saatos Kewarganegaraan ku investasi ka Georgia, bisnis setelan di Géorgia.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Georgia

  • Ngararancang Wéb di Georgia

  • Pangembangan E-commerce di Georgia

  • Pangembangan wéb di Georgia 

  • Pangwangunan Blockchain di Georgia

  • Pangwangunan Aplikasi di Georgia

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Georgia

  • SEO di Géorgia

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Georgia

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Georgia sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Georgia, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Georgia ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Georgia, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Georgia sareng solusi investasi strategis jelas pikeun individu Georgia sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Georgia nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Georgia jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Georgia. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Georgia.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Georgia

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Georgia

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Georgia


link ka Departemen Imigrasi Georgia , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Georgia
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan