Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Siprus sareng Visa Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Siprus pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Siprus
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Siprus
  • ● Visa emas di Siprus
  • ● Paspor kadua ti Siprus
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Siprus ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Siprus jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Siprus sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Siprus dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Siprus nyayogikeun jasa karésidénan ku inpéstasi di Siprus, Kewarganegaraan ku program investasi di Siprus, Kewarganegaraan ku program investasi di Siprus, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Siprus, dua Kewarganegaraan ku investasi di Siprus, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Siprus , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Siprus, Kawarganagaraan samentara ku investasi di Siprus, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Siprus, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Siprus, Karésidénan ku investasi di Siprus, Karésidénan ku program investasi di Siprus, Karésidénan ku program investasi di Siprus, kadua Karésidénan ku investasi di Siprus, dua Karésidénan ku investasi di Siprus, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Siprus, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Siprus, program residénsi ékonomi di Siprus, Karésidénan ku skéma investasi di Siprus, Karésidénan ku skéma investasi di Siprus, kadua paspor di Siprus, program paspor kadua di Siprus urang, program paspor kadua di Siprus, dua paspor kadua di Siprus, karésidénan sareng paspor kadua di Siprus, paspor kadua diplomatik di Siprus, paspor kadua ku investasi di Siprus, paspor kawarganagaraan kadua di Siprus, skéma paspor kadua di Siprus, skéma paspor kadua di Siprus, visa emas di Siprus, visa emas di Siprus, program visa emas di Siprus, program visa emas di Siprus, visa emas kadua di Siprus, program visa emas kadua di Siprus, visa emas ganda di Siprus, kawarganagaraan sareng visa emas di Siprus, karésidénan sareng visa emas di Siprus, kawarganagaraan visa emas di Siprus, skéma visa emas di Siprus, skéma visa emas di Siprus.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Siprus kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Siprus pikeun Kewarganegaraan ku investasi: $ 3,63,480.00 (visa emas) € 2.15 juta euro (paspor cyprus)

Bubuka Siprus sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Permata Méditérania, atanapi Républik Siprus, mangrupikeun nagara kapuloan sakedik, aya di beulah kidul Turki sareng pas ka belah kidul wétaneun Yunani. Éta mangrupikeun pulau panggedéna katilu di Laut Tengah, saatos Sardinia sareng Sisilia, perkawis penduduk sapertos hiji daérah. Siprus ngahaja diposisikan dina konvergénsi 3 daratan: Éropa, Asia, sareng Afrika. Jajahan Inggris sateuacanna ieu, anu ngajantenkeun otonomi na di 1960, parantos janten tempat minat anu dipikaterang parantos lami. Pulo ieu ogé parantos nambihan seueur prévalénsi salaku obyék tilas pat sareng jalma-jalma ti mana waé dunya.

Siprus mangrupikeun bumi laut anu manjang jarak anu penting, reruntuhan anjeun tiasa ngorondang, kéju anu pikaresepeun, sareng nami anggur anu paling mantep di planét (Commandaria). Daripada ukuranana, Siprus ngagaduhan ukuran sejarah anu gedé pisan. Di Paphos, anjeun bakal ngalangkungan titilar anu dipercaya ti jaman baheula dina sajumlah penting toko-toko kenang-kenangan sapertos situs arkéologis anu asalna ti abad ka opat SM. Bagéan sésana tina tempat tinggal karajaan anu lami, pos-pos, sareng tempat-tempat pamakaman parantos masihan kota ieu status Situs Warisan Dunya UNESCO. Pulo ieu ogé sacara umum diaku salaku salah sahiji tujuan utama 10 karusakan anu terjun di planet ieu.

Jelas, kumpul sareng ngalih ka tempat anu sanés, jelas teu saderhana. Ieu hususna lumaku pikeun Siprus kumargi individu henteu mikir pisan ngeunaan bangsana. Nanging, mantan pat anu dipilih kapuloan ngajamin bakal luar biasa bageur sareng kontén sareng bumi énggalna.

Upami anjeun milari tujuan ex-pat anu sanés, jaga salaku perhatian utama yén aya sababaraha hal anu dipikaresep pikeun netep di Permata Tengah, salaku jalma ngan kulawarga. Peruse pikeun mendakan 5 alesan anu hadé kunaon ngalih ka Siprus bakal ningkatkeun kahirupan anjeun:

Motivator sareng Ngarecah Pajak ka Anu Mésér Bumi

Undian asli pikeun sagala rupa anu ngagaduhan sipat boros di dunya mangrupikeun rupa-rupa impetus anu aranjeunna kéngingkeun ti otoritas umum, kalebet potongan pajak, akta judul dina bagian ageung tina biaya, sareng kasempetan kéngingkeun Paspor EU.

Biaya bumi henteu acan naék pisan kumargi buruk burukna nalika darurat moneter taun 2008 sareng aya kaleuwihan bumi anu ditingali. Kumaha waé ogé, aya indikasi panyesuaian, utamina kusabab dorongan pamaréntahan. Dina 2015, para spesialis ngarang program anu ringkes, ngirangan biaya tina akta gelar ngalih sacara signifikan. Wawakil pikeun Departemen Keuangan akhir-akhirna nyatakeun yén dorongan ieu sateuacan sateuacan lami-lami. Anjeunna ogé nyarioskeun perkawis hukum anu sanés anu bakal ditepikeun, anu bakal ngirangan muatan harta sacara praktis 75% bahkan panginten ngabatalkeunana sacara konstan dina 2017.

Numutkeun kana undang-undang, saha waé jalma anu ngalangkungan langkung ti 183 dinten per taun di propinsi ieu cocog pikeun janten pangeusi tugas. Ieu ngakibatkeun yén anjeun kedah mayar biaya pikeun mayar naon anu anjeun peroleh sacara lokal sareng luar negeri. Sanaos kitu, warga nagara Inggris anu gaduh karésidénan ieu henteu kedah mayar biaya tambihan modal di Siprus atas tawaran sumberdaya Inggrisna; aranjeunna ngan ukur mayar kompénsasi administrasi (UK) kana paningkatan akumulasi saatos April 2015 (anu mangrupikeun titik dimana para spesialis ngarobih aturan ngumpulkeun pajak pikeun pamilik tanah Inggris anu cicing di luar negeri).

Urang luar pasti bakal mésér bumi atanapi mésér lahan sareng ngadamel bumi di bangsa ieu. Biaya lahan asup akal pisan dibandingkeun sareng Amérika Serikat, Inggris sareng sababaraha nagara anu béda-béda. Biaya normal bumi di sisi Siprus Yunani di pulau éta kirang langkung $ 110,000 (£ 88442, € 98206) salian ti kawajiban cap. Salaku tambahan, lingkungan sareng bank sadunya pikeun bagian paling seueur dugi ka 70% tina perkiraan lengkep harta.

Cara nuju mésér harta di Siprus tiasa dianggo pikeun mantra; éta tiasa langkung ti 3 bulan kanggo anjeun méréskeun rundingan. Ieu utamina mangrupikeun hasil langsung tina aplikasi wajib anu kedah anjeun lakukeun ka Déwan Menteri. Bisi wae, siklusna jelas pisan sareng saderhana, salami anjeun milarian lingkungan pikeun ngabantosan anjeun dina dokuméntasi.

Cahaya siang sareng suhu haneutna cekap

Siprus ngahargaan suasana Mediterania kalayan usum panas anu rata sareng usum salju anu lemes. Lingkungan bangsa kana katulistiwa mangaruhan suhu sareng suasana umumna. Penduduk pulau ngalaman caket 340 dinten cahaya panonpoe cemerlang dina sataun.

Musim panas tetep lumangsung sahenteuna 7 bulan, dimimitian mimiti April sareng lumangsung dugi ka akhir Oktober. Suhu siang siang normal nyaéta sakitar 32ᵒ C salami sasih-bulan ieu sareng dugi ka 40ᵒ C atanapi langkung ka daratan. Suhu telat-spring ogé dirojong ku angin ngahiliwir panas mimitian ti Afrika Kalér atanapi Wétan Tengah. Suhu waktos sonten tiasa ngalih dimana waé antara 13ᵒ C sareng 24ᵒ C, gumantung kana luasna. Usum panas henteu ngan ukur ngabareuhan tapi ogé garing. Mémang, teu umum pikeun ningali awan di langit ti mimiti Juni dugi ka wates terjauhna Séptémber.

Matahari pertengahan taun di Siprus tiasa endah pisan. Sanaos seueur jalma nyerep balok, bijaksana pikeun nganggo tabir surya anu padet sapertos barang-barang pertahanan (sapertos pakéan, topi, sareng nuansa) nalika ngumbara nalika jam-waktos puncak, anu biasana lumangsung ti mimiti sore dugi ka 3:30 PM. Sunbathers kedah ogé nginum seueur cairan pikeun ngajauhkeun tina garing.

Di cinyusu, suhu siang siang normal, kanggo seueurna, turun ka 25 and C sareng sapanjang waktos anu langkung tiis tina taun, éta tiasa turun janten sakitar 16ᵒ C. Suhu waktos sonten tiasa turun dugi ka 9ᵒ C. Ku sareng, anjeun bakal ningali dinten-dinten cerah sadayana dina waktos éta sareng pancuran hujan anu teu aya lirénna diantara bulan Nopémber sareng Maret.

Urang Siprus resep sareng cara anu dina bangsana anjeun tiasa angkat ski sareng terjun di laut sakitar waktos anu sami. Ti Januari dugi ka Maret ex-pat perjalanan ka gunung Troodos pikeun ski dituturkeun ku ngojay anu nyegerkeun di sagara.

Tarif Kajahatan Rendah

Siprus parantos kasiksa ku latar anu ditandaan ku benturan ekstrim antara Yunani sareng Turki sabab duanana nagara ieu parantos nyobian ngajamin pulau ieu, kalayan teu aya hasilna anu salah. Nanging, éta tetep mangrupikeun salah sahiji nagara Éropa anu paling aman pikeun cicing. Rupa-rupa tilas patén Inggris anu cicing di Pulo Mediterania salami jaminan anu lami pisan yén tingkat kamahéran Siprus sareng tingkat kaamananna langkung luhur tibatan Inggris.

Sedengkeun conto perampokan samar anu dicaritakeun (hususna ku wisatawan sareng mantan pat) dina tempat anu berturut-turut, persentase kajahatan di Pulo ieu kirang. Penjelajah aya dina cara kieu sacara ageung didorong tetep idéntifikasi, kas, sareng asetna dina tempat anu dijagaan. Penjelajah awéwé kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu ati-ati anu aranjeunna lakukeun di nagara luar anu sanés.

Pulo ieu mangrupikeun tempat anu luar biasa pikeun ngabina budak. Éta tiasa dianggo pikeun barudak maén di luar tanpa jalma anu nekenkeun aranjeunna, sabab iklim umum dimana-mana di bangsa éta biasana bébas tina sagala bahaya. Jelas, anu saé pikeun anu déwasa tetep jaga pikeun budak leutikna pikeun ngaheureuyan kacilakaan sareng tatu.

Standar perawatan médis

Kerangka perawatan médis di Kalér sareng Kidul Siprus tiasa dibandingkeun sareng norma global. Sapertos di tempat anu paling béda, mantan pat tiasa milih antara jasa médis umum sareng swasta.

Sistem Perawatan Kaséhatan Nasional bangsa nawiskeun pertimbangan klinis gratis pikeun tujuan pangiriman pikeun sadayana. Siprus dina mata pencaharian anu murah mumpuni pikeun nanaon atanapi ubar anu dibiayaan. Perlakuan krisis di klinik darurat pamaréntah dipasihkeun pikeun sadayana, kalebet warga luar negeri; janten sakumaha anu dipikaresepna, biaya pangobatan anu aya dina pamahaman kedah dibayar ku jalma-jalma anu henteu cocog sareng tagihanana kalayan ngarep-ngarep perawatan pelengkap.

Sadaya daérah perkotaan poko ngagaduhan organisasi klinik anu dikelola ku pamaréntah sareng sababaraha tempat asuhan, dispensaries, sareng fasilitas anu langkung saderhana. Daérah jasa médis swasta metropolitan anu gedé dasarna ditindes ku spesialis swasta anu ngajalankeun praktékna sorangan. Bagéan anu pangsaéna pikeun ex-pats nyaéta sacara praktis sadaya ahli klinis nampi meureun sababaraha préparasi aranjeunna di mancanagara sareng saé dina basa Inggris.

Sanaos norma perawatan médis penting matak heran, sababaraha padumukan anu teu dikenal di Siprus hoyong nganjang deui nagara-nagara asalna upami kajantenan aranjeunna kedah ngalangkungan prosedur médis anu penting atanapi meryogikeun tinimbangan klinis anu langkung épéktip.

Ex-pats Inggris anu mumpuni pikeun layanan médis nagara paduli naha éta henteu nambihan kana kerangka bantosan pensiunan féderal Cypriot, salami éta tiasa nyukuran. Snap di dieu pikeun janten akrab jeung ieu.

Laju panyakit sareng inféksi anu teu tahan di Pulo Jawa ieu parantos dipercaya handap pikeun waktos anu lami. Urang luar anu lebet kana nagara henteu diperyogikeun kanggo imunisasi.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Siprus

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Siprus
3,63,480.00 (visa emas) € 2.15 juta euro (paspor cyprus) USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Siprus
8,481.81 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Siprus
Jenis Visa:
Sertipikat Naturalisasi ("Kewarganegaraan") atanapi ijin tinggal permanén gumantung kana skéma na
Waktos ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi Siprus
3 - bulan 4
Perumahan permanén
Kedah ngagaduhan ijin imigrasi salami 6 bulan sareng kedah gaduh nilai mésér 500,000,000 tempat cicing
kawarganagaraan
7 taun tinggal hukum di Siprus
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Siprus
diwenangkeun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Siprus

Perumahan / Bisnis

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi Siprus

Siprus ngagaduhan lokasi geografis anu saé. Éta ngagaduhan program anu paling murah pikeun paspor di Uni Éropa. Saatos janten warga nagara Siprus, anjeun tiasa ngumbara kalayan gampang di 150 nagara tanpa visa. Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan cicing, ngumbara sareng damel di salah sahiji nagara Amérika Serikat. Siprus nawiskeun lingkungan anu aman pikeun anjeun. Aya tempat anu seueur pusat médis kelas munggaran. Nagara ieu ngagaduhan tingkat pajak anu rendah pisan dibandingkeun sareng nagara-nagara UÉ anu sanés. Sumawona, Siprus ngagaduhan sistem pendidikan anu saé. Nagara henteu meryogikeun sarat basa atanapi perumahan.

Imigrasi kulawarga di Siprus

Mangpaat paspor Siprus ogé lumaku pikeun anggota kulawarga anu caket, anu tiasa janten barudak di handapeun 18 taun, atanapi barudak di luhur 18 anu gumantung ka anu ngagaduhan paspor. Aya kamungkinan kaasup salaki dina aplikasi.

Kewarganegaraan Ku program investasi di Siprus insite

Prosedur aplikasi mangrupikeun salah sahiji anu panggancangna di dunya. Éta tiasa dugi ka 3 bulan. Siprus teu ngagaduhan batesan kana dua kawarganagaraan. Anjeun henteu diperyogikeun pikeun aya di Siprus pikeun ngajaga kawarganagaraan anjeun. Anjeun ngan diperyogikeun pikeun nganjang ka Siprus unggal 7 taun. Saatos kéngingkeun kawarganagaraan anjeun anjeun bakal kéngingkeun sadaya manpaat anu Siprus tiasa nawiskeun anjeun.

Keuangan finansial pikeun Siprus

Dina raraga Kanggo kéngingkeun paspor emas Siprus anjeun diperyogikeun nanem modal EUR 2 juta layu dina perumahan, perusahaan anu kedah gaduh 5 warga minimum padamelan atanapi dina aset kauangan Siprus. Anjeun oge tiasa nanem modal sadayana ieu dina waktos anu sami. Investasi kedah dijaga salami 3 taun. 

Sumawona, anjeun wajib mésér perumahan di Siprus anu artos sahenteuna EUR 500,000. Anjeun kedah ngajaga harta éta saumur hirup. Upami anjeun hoyong milih pilihan investasi perumahan maka harga properti éta bakal janten bagian tina sarat investasi minimum EUR 2 juta. Upami gaduh nami sepuh anjeun atanapi pasangan anjeun dina aplikasi, kolotna ogé diperyogikeun mésér aset anu sahanteuna EUR 500,000. Atanapi, para pasangan tiasa sasarengan mésér asét anu paling minimum EUR 1,000,000.

Biaya pamaréntah pikeun aplikasi éta nyaéta EUR 7,000 pikeun unggal jalma déwasa. Waragad piwuruk tunduk kana parobihan dumasarkeun umur sareng jumlah kulawarga.

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Siprus

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Siprus jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Siprus nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Siprus kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Siprus, karésidénan ku inpéstasi ti Siprus sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Siprus atanapi Golden Visa ti Siprus atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Siprus atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Siprus, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Siprus atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Siprus sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng Siprus sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Siprus:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Siprus, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Siprus, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Siprus, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Siprus, Kewarganegaraan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Siprus sareng perusahaan konsultan imigrasi anu murah pikeun Siprus

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Siprus ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Siprus dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Siprus ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Siprus ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Siprus ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Siprus.

  • Program visa emas di Siprus dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Siprus dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Siprus ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Siprus dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Siprus ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Siprus ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina Siprus, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Siprus. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Siprus anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé di Siprus, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan anu pangsaéna pikeun Siprus kalayan investasi di perumahan di Siprus.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Siprus Kewarganegaraan ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Siprus bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Siprus. Ladenan standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Siprus kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun tina Siprus atanapi Siprus, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Kusabab awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Siprus ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Siprus sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Siprus, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Siprus kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Siprus. Pengacara khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Siprus sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Siprus parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Siprus.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 - bulan 4

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Siprus parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Siprus.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku inpormasi Siprus disatujuan, urang bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Siprus kanggo jalma-jalma atanapi bisnis di Siprus anu disebatkeun di handap:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Siprus henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi Siprus.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Siprus henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Siprus atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Siprus.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Siprus henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Siprus.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Siprus sanés pikeun jalma anu urusan dina bahan Genetik di Siprus.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Siprus sanés pikeun bisnis anu kaayaan senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Siprus.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Siprus henteu sayogi pikeun individu pikeun Siprus anu urusan dagang, neundeun di Siprus, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Siprus sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Siprus sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Siprus.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Siprus henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu ngalamun pornografi di Siprus.

    • Kawarganagaraan urang pangacara di Siprus tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Siprus.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Siprus sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti aparat di Siprus pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Siprus.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Siprus sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu pangsaéna ku dukungan investasi di Siprus pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Siprus.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Siprus, urang ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Siprus nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna pikeun Siprus.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganegaraan ka Siprus anu ngadukung klien sareng kulawargana pikeun Siprus.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Siprus sareng agén hukum pikeun Siprus anu nyayogikeun palanggan.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu pangsaéna pikeun prosés penanganan Siprus sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Siprus sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Siprus

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganegaraan ku investasi kalebet Siprus, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Siprus gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Siprus

    Pikeun ngitung biaya pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Siprus mangga eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Siprus, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Siprus sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Siprus

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Siprus

    • Tempatna samentawis di Siprus

    • Padumukan permanén di Siprus

    • Kawarganagaraan Siprus

    • Kadutaan sareng Konsulat Siprus

    • Pajeg di Siprus

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Siprus sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Siprus pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Siprus ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Siprus, aya kanggo nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Siprus dina harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Siprus, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Siprus, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Siprus anu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Siprus sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Siprus dina ngahontal tujuan sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Siprus kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Siprus sareng internasional.

Perusahaan di Siprus

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Siprus atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Siprus langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Siprus

Naon waé investor anu hijrah ka Siprus peryogi rekening bank pribadi di Siprus sareng rekening bank perusahaan di Siprus, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Siprus

Incase anjeun peryogi konsultasi di Siprus, kanggo solusi pamayaran digital di Siprus sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Siprus atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Siprus upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Siprus pikeun mimitian instan di Siprus.

Jasa SDM di Siprus

urang perusahaan SDM di Siprus tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Siprus gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Siprus

Sistem telepon bisnis kanggo Siprus sasarengan nomer virtual pikeun Siprus 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Siprus

Akuntansi, karajinan alatan di Siprus sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Siprus

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Siprus

Saatos Kewarganegaraan ku investasi ka Siprus, bisnis setelan di Siprus.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Siprus

  • Ngararancang Wéb di Siprus

  • Pangembangan E-commerce di Siprus

  • Pangembangan wéb di Siprus 

  • Pangwangunan Blockchain di Siprus

  • Pangwangunan Aplikasi di Siprus

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Siprus

  • SEO di Siprus

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Siprus

Kami nyayogikeun Kewarganagaraan hukum ku solusi Investasi pikeun Siprus sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Siprus, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Siprus ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Siprus, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Siprus kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Siprus jeung kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Siprus nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Siprus jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Siprus. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Siprus.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Siprus

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Siprus

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Siprus


link ka Departemen Imigrasi Siprus , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Siprus
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan