Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Bulgaria sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Bulgaria pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Bulgaria
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Bulgaria
  • ● Visa emas di Bulgaria
  • ● Paspor kadua ti Bulgaria
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Bulgaria ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Bulgaria jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Bulgaria sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Bulgaria dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Bulgaria nyayogikeun jasa karésidénan ku investasi di Bulgaria, Kewarganagaraan ku program inpéstigasi di Bulgaria, program Kewarganegaraan ku inpéstur di Bulgaria, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Bulgaria, dua Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Bulgaria , Kewarganegaraan permanén ku investasi di Bulgaria, Kewarganegaraan samentara ku investasi di Bulgaria, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Bulgaria, Kawarganagaraan ku skéma inpéstigasi di Bulgaria, Karésidénan ku investasi di Bulgaria, Karésidénan ku program inpéstigasi di Bulgaria, Karésidénan ku program investasi di Bulgaria, kadua Karésidénan ku investasi di Bulgaria, dua Karésidénan ku investasi di Bulgaria, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi di Bulgaria, karésidénan sareng kawarganagaraan ku investasi di Bulgaria, program Karésidénan ékonomi di Bulgaria, Karésidénan ku skéma investasi di Bulgaria, Karésidénan ku skéma investasi di Bulgaria, kadua paspor i n Bulgaria, program paspor kadua di Bulgaria, program paspor kadua di Bulgaria, paspor kadua kadua di Bulgaria, karésidénan sareng paspor kadua di Bulgaria, paspor kadua diplomatik di Bulgaria, paspor kadua ku investasi di Bulgaria, paspor kawarganagaraan kadua di Bulgaria, skéma paspor kadua di Bulgaria, skéma paspor kadua di Bulgaria, visa emas di Bulgaria, visa emas di Bulgaria, program visa emas di Bulgaria, program visa emas di Bulgaria, visa emas kadua di Bulgaria, program visa emas kadua di Bulgaria, visa emas ganda di Bulgaria, kawarganagaraan sareng visa emas di Bulgaria, karésidénan sareng visa emas di Bulgaria, kawarganagaraan visa emas di Bulgaria, skéma visa emas di Bulgaria, skéma visa emas di Bulgaria.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku investasi di Bulgaria kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimal di Bulgaria pikeun Kewarganagaraan ku investasi: $ 3,02,957.50

Bubuka Bulgaria sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Bulgaria mangrupikeun bangsa anu pikaresepeun. Gunung anu ngagurilap, sareng Resort ski anu luar biasa teu sirikna ka sababaraha nagara séjén di planét ieu. Aya hiji ton pembuat nectar karakteristik di dieu. Anjeun tiasa ningali wadah anu sayogi pikeun dipésér di sisi jalan sareng di kota mana waé. Kadaharan anu dipelak tina taneuh sayogi kanggo dipésér di mana waé sareng anu raoseunana. Usum panas sareng usum tiis. Winters tiasa aya di handapeun - 15. Musim panas tiasa ngahubungi 35 atanapi bahkan 40 di zona anu tangtu sapertos Plovdiv sareng Bulgaria kidul. Hal sanés anu nempatkeun Bulgaria dina peta éta nyaéta pantai keusik anu pikaresepeun, sareng suhu cai haneutna Laut Hideung dina usum semi usum semi, basisir laut tiasa turun naek tina garis pantai laut anu pikaresepeun sareng didorong ku olahraga ka tempat perkemahan anu tenang sareng saé.

Bulgaria tiasa nyayogikeun anjeun paséa anu béda-béda sadayana gumantung kana naha anjeun cicing di salah sahiji daérah perkotaan, atanapi di kota sareng kota anu langkung sederhana. Dina titik nalika individu ngagambarkeun kota di Bulgaria, aranjeunna ngagambarkeun "kuda sareng treuk" jenis kota. Sapanjang garis ieu, pastikeun anjeun bakal hirup dina iklim sapertos éta nalika anjeun mikirkeun ayana padesaan di Bulgaria, ku cara naon waé anjeun moal jauh ti jalma sanésna aya seueur mantan pat anu milih lokal sareng ngahargaan. sisi positif tina kahirupan anu langkung lugas, aya kacamatan caket Veliko Tarnovo, Dobrich, sareng Elhovo ngan ukur pikeun masihan rujukan ka pasangan, kalayan komunitas ékspat anu cukup ageung. Penduduk Bulgaria gancang turun.

Dua supir dasar tina fiasco ieu nyaéta hijrah (seueur jalma anu angkat ti Bulgaria ti saprak naékna Uni Éropa), milarian kaayaan damel anu langkung saé, sareng ngamangpaatkeun kasempetan pangwangunan. Bulgaria ngagaduhan kakirangan Net pikeun hiji jalma sapertos jam. bahkan, bahkan pamariksaan ti Eurostat nyarios yén tiasa kapendak yén penduduk Bulgaria tiasa kaleungitan sajuta pangeusi dina taun 2050 sareng janten dina 6.000 000.

Laut basisir sapanjang pantai Laut Hideung Bulgaria tiasa ditempatan di hotél, anu biasana dipak dina usum tinggi (Juli-Agustus), nanging, antara mundur, anjeun tiasa mendakan pantai laut anu kaungkab anu bakal ngajempolan anjeun, butuh waktos seueur sakumaha diperyogikeun pikeun nyandak perjalanan gancang sareng ningali bangsa, anjeun bakal resep! Wisata di jero negeri umumna saderhana sabab sadayana caket, silih perjalanan Sofia-Varna (salah sahiji pamisahan anu langkung caket kanggo perjalanan ngan ukur 450 km.) Sareng aya ogé sababaraha penerbangan anu ngahubungkeun dua daérah perkotaan di handapeun 60 menit.

Naon waé ogé, upami anjeun henteu hoyong resep adegan anu saé sareng gaduh kasempetan anu cekap, anjeun tiasa nyandak administrasi karéta anu sedeng, anjeun tiasa ngalangkungan gunung dugi ka garis pantai Laut Hideung dina sababaraha jam sareng di tengah-tengah, anjeun bakal mendakan lembah anu pikaresepeun. Dahareun sareng inuman saderhana sareng ngabantosan upami anjeun sanés ti jenis anu boros. Kaseueuran cafe tuangeun khusus nalika ageung antawis jam 12-2 sonten sareng anjeun tiasa ngagaduhan anu unik sakitar 5-6 leva. Espressos jauh langkung murah di dieu tibatan sésana di Éropa. Anjeun tiasa angkat ka tempat kiamat canggih di mimiti dinten pikeun éspresso sareng hargana 2.00 lami. 1 Euro. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun minuman kanggo 2 lami perkawis Euro.

Bulgaria mangrupikeun nagara anu bungah pisan. Bangsa ieu didirikan dina 681 Maséhi deui, parantos tahan hal-hal anu anjeun moal bayangkeun, aranjeunna ogé mangrupikeun inovator serat Bulgaria supados dina waktos éta tumuh ka seuseueurna bangsa Slavia, aranjeunna bahkan ngagaduhan dinten pikeun muji hurup Bulgaria dina urutan sareng budaya, éta tanggal 24 Méi, anjeun bakal ningali mahasiswa jalan-jalan nganggo motorcade na. Kaseueuran nonoman Bulgaria maréntahkeun ku cara ageung komunikasi dina basa Inggris sareng seueur mangpaat sareng kabagjaan janten caket. Seueur pisan Bulgaria anu diajarkeun damel di daérah IT sareng ngadistribusikaeun anu ageung di dieu. Bulgaria ogé dikenal ku kapasitas IT na.

Aranjeunna narik santunan anu saé pisan anu tiasa aranjeunna hirup di dieu kalayan saé pisan, khususna dina acara anu jauh pikeun organisasi ti luar negeri. Bulgaria gaduh kagancangan gancang web dina planét, anjeun kéngingkeun insentif anu luar biasa pikeun kas. Éta saderhana pisan, tiasa diandelkeun, sareng luar biasa jauh sareng lega. Salah sahiji komponén anu aya dina balik pencapaian distribusi. Bungkus hapé saderhana pikeun 25 lami anjeun nampi telepon tanpa wates ka sadaya organisasi nganggo sababaraha internét GB. Bulgaria mangrupikeun tempat anu luar biasa pikeun hirup upami anjeun henteu pikasieuneun sareng khusus pisan upami anjeun teu mayar ti luar Bulgaria, contona, anu anuitas, atanapi damel pikeun organisasi luar, pastina mangrupikeun tempat anu pikaresepeun ngamimitian kulawarga sareng tempat anu dipikaresep pikeun hirup langkung ti 66% dunya.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Bulgaria

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria
3,02,957.50 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Bulgaria
69,676.20 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Bulgaria
Jenis Visa:
Kartu visa permanén visa D
Waktos ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria
3 - bulan 4
Perumahan permanén
geuwat
kawarganagaraan
Saatos ngayakeun PR salami 1 taun
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Bulgaria
nuhun
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria
  • € 250,000 dina badan usaha (ngan ukur cicing samentawis)
  • € 512,000 Modal bisnis / beungkeut Pamaréntah (PR langsung dibales)
  • € 1 juta Modal bisnis / beungkeut Pamaréntah (Kewarganegaraan saatos 1-2 taun dilacak gancang)
  • € 300,000 dina perumahan (ngan karésidénan samentawis)

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria

Bulgaria mangrupikeun anggota Uni Éropa sareng bakal janten anggota zona Schengen dina waktos anu caket. Maka nagara nawiskeun program visa anu pikaresepeun. Kewarganegaraan Bulgaria tiasa masihan anjeun hak ngumbara di sakitar Éropa tanpa visa. Saatos 2 taun waktos pengolahan anjeun bakal tiasa ngaraosan manpaat janten penduduk permanén Bulgaria. Mangpaatna kalebet pajak anu handap, aksés ka pasar Uni Éropa sareng seueur deui. Pikeun kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria anjeun henteu kedah terang basa atanapi perumahan sorangan. Saatos kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria anjeun tiasa gampil ngumbara sareng cicing di salah sahiji nagara Uni Éropa.

Imigrasi kulawarga di Bulgaria

Kauntungan anu kéngingkeun kawarganagaraan Bulgaria ogé diterapkeun pikeun anggota kulawarga anjeun kalebet pasangan sareng murangkalih anjeun.

Kewarganegaraan Ku program investasi di Bulgaria insite

Anjeun mimiti janten tempat cicing dugi ka salapan bulan. Salami waktos éta anjeun diperyogikeun nganjang ka Bulgaria dua kali sareng Konsulat Bulgaria di nagara anjeun. Saatos nyiapkeun file anjeun, anjeun bakal diperyogikeun ngirim jumlah investasi BGN 1 juta (EUR 512,000). Nalika sertipikat investasi anjeun dikaluarkeun anjeun tiasa ngadaptar pikeun jinis Visa. Nalika anjeun kéngingkeun visa, anjeun nganjang ka Bulgaria sareng ngalebetkeun lamaran. Waktos salajengna anjeun sumping pikeun kéngingkeun kartu padumukan permanén anjeun.

Saatos janten penduduk permanén salami sataun, anjeun tiasa ngalamar kawarganagaraan ku investasi tambahan tina BGN 1 juta (EUR 512,000)., Investasi tiasa janten titipan dina obligasi pamaréntah, atanapi anjeun tiasa nanem modal dina bisnis anu disatujuan ku pamaréntah. Kawarganagaraan tiasa dimungkinkeun pikeun kéngingkeun dina dua taun.

Keuangan finansial pikeun Bulgaria

Anjeun diperyogikeun neundeun BGN 1 juta (perkawis EUR 512,000) dina Portopolio Obligasi Pamaréntah salami 5 taun. Saatos 5 taun, jumlah lengkepna bakal dikembalikan, nanging tanpa kapentingan. Jumlah anu diperyogikeun tiasa dibiayaan sanaos bank Éropa. 

Kanggo kéngingkeun investasi kawarganagaraan gancang-gancang BGN 1 juta (sb. EUR 512,000) diperyogikeun. Investasi kedah dijaga salami 2 taun. Investasi tiasa disimpen dina Portopolio Obligasi Pamaréntah atanapi dina bisnis anu kedah disahkeun ku pamaréntah Bulgaria.

Aplikasi kawarganagaraan ngagaduhan biaya EUR 7,500. Anggota kulawarga tunduk kana biaya tambahan. Biaya pamrosésan pikeun karésidénan sareng program kawarganagaraan nyaéta EUR 25,000. Tambahan, EUR 2,500 kedah dibayar kanggo budak anu henteu acan 18 taun.

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Bulgaria

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Bulgaria jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Bulgaria nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Bulgaria kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Bulgaria, karésidénan ku investasi ti Bulgaria sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi ti Bulgaria atanapi Golden Visa ti Bulgaria atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Bulgaria atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Bulgaria, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Bulgaria atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Bulgaria sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Bulgaria sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Husus pikeun Warga Bulgaria:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Bulgaria, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Bulgaria, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Bulgaria, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Bulgaria, Kewarganegaraan anu mampu ku ahli hukum investasi pikeun Bulgaria sareng perusahaan konsultan imigrasi anu terjangkau pikeun Bulgaria

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Bulgaria dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Bulgaria ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Bulgaria.

  • Program visa emas di Bulgaria dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Bulgaria dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Bulgaria ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Bulgaria dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Bulgaria ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Bulgaria ku sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun pangasilan anu hadé dina investasi di Bulgaria, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganegaraan ku investasi pikeun Bulgaria. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Bulgaria anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Bulgaria, kéngingkeun hasil anu pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Bulgaria kalayan investasi di perumahan di Bulgaria.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Kewarganagaraan Bulgaria ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Bulgaria bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Bulgaria. Ladenan standar kami pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Bulgaria kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun tina Bulgaria atanapi ka Bulgaria, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan Alatan awal, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Bulgaria ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganagaraan Bulgaria sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan karajinan anu ditangtoskeun pikeun Bulgaria, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria. Ahli hukum khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Bulgaria sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Bulgaria.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 - bulan 4

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Bulgaria parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Bulgaria.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi di Bulgaria disatujuan, urang bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Bulgaria dugi ka di handap anu disebatkeun Individu atanapi bisnis di Bulgaria:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Bulgaria henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Bulgaria.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Bulgaria henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Bulgaria atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Bulgaria.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Bulgaria henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Bulgaria.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Bulgaria sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Bulgaria.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Bulgaria sanés pikeun usaha anu nanggung senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Bulgaria.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Bulgaria henteu sayogi pikeun individu pikeun Bulgaria dina perdagangan, neundeun di Bulgaria, atanapi transportasi organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Bulgaria sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Bulgaria sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Bulgaria.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Bulgaria henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi di Bulgaria.

    • Kawarganagaraan urang pangacara di Bulgaria henteu ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Bulgaria.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun palanggan pikeun Bulgaria sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Bulgaria pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Bulgaria.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Bulgaria sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Bulgaria pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Bulgaria.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng sarat hukum Bulgaria, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Bulgaria nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Bulgaria.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganegaraan kana Bulgaria ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Bulgaria.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Bulgaria sareng agén hukum pikeun Bulgaria nyayogikeun dukungan ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Bulgaria sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Bulgaria sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Bulgaria

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganegaraan ku investasi kalebet Bulgaria, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Upami kitu, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Bulgaria gagal, aya 36 nagara deui anu kami dines, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Bulgaria

    Pikeun ngitung biaya Kewarganegaraan ku investasi pikeun Bulgaria punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Bulgaria, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan béaya rendah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Bulgaria sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Bulgaria

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Bulgaria

    • Tempatna samentawis di Bulgaria

    • Padumukan permanén di Bulgaria

    • Kawarganagaraan Bulgaria

    • Kadutaan sareng Konsulat Bulgaria

    • Pajeg di Bulgaria

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Bulgaria sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Bulgaria pikeun sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun badé ngalih sareng kulawarga anjeun ka Bulgaria ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Bulgaria, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun di Bulgaria dina harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Bulgaria, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Bulgaria, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Bulgaria anu ngajantenkeun urang toko hiji tempat pikeun Bulgaria sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Bulgaria dina ngahontal tujuan sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Bulgaria kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Bulgaria sareng internasional.

Perusahaan di Bulgaria

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Bulgaria atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Bulgaria langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Bulgaria

Naon waé investor anu hijrah ka Bulgaria peryogi rekening bank pribadi di Bulgaria sareng rekening bank perusahaan di Bulgaria, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Bulgaria

Incase anjeun peryogi konsultasi di Bulgaria, kanggo solusi pamayaran digital di Bulgaria sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Bulgaria atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Bulgaria upami anjeun rencanakeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu aya di Bulgaria pikeun mimitian instan di Bulgaria.

Jasa SDM di Bulgaria

urang perusahaan SDM di Bulgaria tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Bulgaria gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Bulgaria

Sistem telepon bisnis pikeun Bulgaria babarengan sareng nomer virtual pikeun Bulgaria 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Bulgaria

Akuntansi, karajinan alatan di Bulgaria sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Bulgaria

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Bulgaria

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Bulgaria, bisnis setelan di Bulgaria.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Bulgaria

  • Ngararancang Wéb dina Bulgaria

  • Pangembangan E-commerce di Bulgaria

  • Pangembangan wéb di Bulgaria 

  • Pangwangunan Blockchain di Bulgaria

  • Pangwangunan Aplikasi di Bulgaria

  • Pangwangunan Parangkat Lunak di Bulgaria

  • SEO di Bulgaria

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Bulgaria

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Bulgaria sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Bulgaria, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Bulgaria ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Bulgaria, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Bulgaria kalayan solusi investasi strategis jelas pikeun individu Bulgaria sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Bulgaria nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Bulgaria jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Bulgaria. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Bulgaria.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan ku Investasi di Bulgaria

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Bulgaria

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganegaraan anjeun ku Investasi ka Bulgaria


link ka Departemen Imigrasi Bulgaria , jawab ngarumuskeun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Bulgaria
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan