Lebet

🔍

EN

X

Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi di Antigua sareng Barbuda pikeun:

  • ● Karésidénan ku investasi di Antigua sareng Barbuda
  • ● Kewarganegaraan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda
  • ● Visa emas di Antigua sareng Barbuda
  • ● Paspor kadua ti Antigua sareng Barbuda
  • ● Kewarganegaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Kewarganagaraan ku Investasi di Antigua sareng Barbuda jeung Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Antigua sareng Barbuda sareng calo pikeun program Kewarganegaraan perumahan di Antigua sareng Barbuda damel sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Peryogi kauninga

Kewarganegaraan ku agén Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda nyayogikeun jasa pikeun karésidénan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, Kewarganagaraan ku program inpéstig di Antigua sareng Barbuda, Kewarganagaraan ku program inpéstig di Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan kadua ku investasi di Antigua sareng Barbuda, dua Kewarganagaraan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, kawarganagaraan sareng karésidénan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan permanén ku investasi di Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan samentawis ku investasi di Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan ku skéma investasi di Antigua sareng Barbuda , Karésidénan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, Karésidénan ku program inpéstig di Antigua sareng Barbuda, Karésidénan ku program investasi di Antigua sareng Barbuda, Karésidénan kadua ku investasi di Antigua sareng Barbuda, dua Karésidénan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, tempat cicing sareng kawarganagaraan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, karésidénan sarengkawarganagaraan ku investasi di Antigua sareng Barbuda, program Karésidénan ékonomi di Antigua sareng Barbuda, Karésidénan ku skéma investasi di Antigua sareng Barbuda, Karésidénan ku skéma investasi di Antigua sareng Barbuda, paspor kadua di Antigua sareng Barbuda, program paspor kadua di Antigua sareng Barbuda, kadua program paspor di Antigua sareng Barbuda, dua paspor kadua di Antigua sareng Barbuda, karésidénan sareng paspor kadua di Antigua sareng Barbuda, paspor kadua diplomatik di Antigua sareng Barbuda, paspor kadua ku investasi di Antigua sareng Barbuda, paspor kawarganagaraan kadua di Antigua sareng Barbuda, kadua skéma paspor di Antigua sareng Barbuda, skéma paspor kadua di Antigua sareng Barbuda, visa emas di Antigua sareng Barbuda, visa emas di Antigua sareng Barbuda, program visa emas di Antigua sareng Barbuda, program visa emas di Antigua sareng Barbuda, visa emas kadua di Antigua sareng Barbuda, program visa emas kadua di Antigua sareng Barbuda, visa emas ganda di Antigua sareng Barbuda, c itizenship sareng visa emas di Antigua sareng Barbuda, karésidénan sareng visa emas di Antigua sareng Barbuda, kawarganagaraan visa emas di Antigua sareng Barbuda, skéma visa emas di Antigua sareng Barbuda, skéma visa emas di Antigua sareng Barbuda.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" pikeun sadaya Kewarganegaraan anjeun ku inpéstasi di Antigua sareng Barbuda kalayan dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Investasi Minimum di Antigua sareng Barbuda pikeun Kewarganagaraan ku investasi: $ 100,000

Bubuka Antigua sareng Barbuda sareng Kewarganagaraan ku Investasi

Disebutkeun yén 365 basisir laut tiasa dipanggihan di nagara éta, hiji kanggo unggal dinten dina sataun. Sah atanapi henteu, bangsa éta mangrupikeun bumi sigana pasir laut bodas sareng pink anu paling alus di Karibia. Dickenson Bay mangrupikeun basisir anu panjang sareng ngagumbirakeun, umumna dipencet ku individu sareng dimuat ku hasil anu béda-béda, ti mimiti touring dina kapal kaca-base dugi ka hanyut cau sareng ngapung ski. Pigeon Point mangrupikeun dasar laut umum umum di pantai kidul, dimana anjeun tiasa ngojay, ngojay, sareng berjemur. Sanaos sanésna teu wawuh, Half Moon Bay mangrupikeun pantai anu cukup terasing sareng rutin ditingalkeun, cocog pikeun anu hariwang ngalih ti sadayana.

The verdure lokal umumna rupa-rupa di daérah remoter sareng sapanjang jalur naék. Kapuloan ieu tempatna langkung ti 100 jinis sato jangjang, contona, egret alit, pelikan warna bumi, sareng sababaraha rupa manuk bango. Barbuda mangrupikeun salah sahiji tempat perlindungan aman manuk utama di planét ieu, Taman Nasional Codrington Lagoon, anu ngagaduhan pertimbangan luar biasa pikeun mahluk berbulu frigate. Terumbu karang ngeusi gim gim leuweung anu leueur pikeun jumper sareng perenang anu energik. Karang Cades, di zona St. Mary, mangrupikeun kabutuhan mutlak pikeun masing-masing perenang energetik sareng penyelam! Pulo Antigua sareng Barbuda mangrupikeun trik perdagangan Karibia, kalayan sigana pantai sareng tempat panginepan anu pangsaéna di planét. Éta ogé tempat pikeun sigana jalma anu paling ramah anu anjeun leres-leres pendak. Naon anu Antigua sareng Barbuda unik pisan nyaéta kapasitasna pikeun ngajaga rasa Karibia asli na nalika nawiskeun pengunjung anu penting sareng kualitas. Antigua ngaku gaduh hiji basisir sapanjang taun. Kaleresan, sakumna bagian tiasa didadarkeun ngeunaan ieu, tapi pikeun gancangna, fitur émut Half Moon Bay kanggo pantai kidul, sering mikirkeun alternatif anu paling éndah di pulau éta. Éta henteu narik jumlah awak anu sami sareng basisir anu sanés, sanaos kanyataan yén éta diasuh ku peluncur angin.

Otoritas publik nyéépkeun 2.5 persén PDB na dina instruksi, kalayan 91 persén mahasiswa didaptarkeun ngarengsekeun tujuh taun penting tina dipesen sakola. Batur ditaksir nyéépkeun normal 12 taun di sakola, sareng awéwé 13. Anu anéh, proporsi awéwé pikeun lalaki anu ngalanjutkeun sakola di sakola pilihan opatanana nyaéta dua ka hiji.

Sedengkeun pulau-pulau kanyataanna gratis, aranjeunna leres-leres damel di handapeun pamaréntahan anu mantep, nunjukkeun yén Ratu Inggris Elizabeth II, anu diomongkeun ku Gubernur-Jéndral Rodney Williams, parantos janten kepala negara. Sanaos kitu, aya ogé Perdana Menteri, Gaston Browne, sareng dua imah administrasi, Sénat sareng Déwan Perwakilan, anu diidinan ku konstitusi.

Antigua sareng Barbuda mangrupikeun nagara tujuan sareng transportasi pikeun éksploitasi haram, boh hubungan séks boh padamelan dikawatesan. Laporan ngeunaan hubungan séks sareng jinis prostitusi parantos digambarkeun sakumaha kajadian di bar sareng whorehouse, sedengkeun padamelan anu dibatesan henteu sesederhana ditingali, sering dipendakan di daérah bumi sareng toko. Sedengkeun kapuloan henteu dikenal pikeun nempatkeun usaha anu wani maéhan eksploitasi haram, paningkatan dina kasus diperhatoskeun parantos telat.

Industri perjalanan mangrupikeun sumber sumur anu hadé tina PDB kapuloan, sapertos normal di tempat Karibia. Ngahasilkeun 60% tina GDP umumna $ 2.4 milyar, éta henteu kedah ngareuwaskeun saha waé yén 80% tanaga kerja aya dina bisnis administrasi.

Nalika dijajah ku Inggris, tebu janten ongkos Antigua anu ageung pisan. Subjek dimangpaatkeun salaku cara pikeun nyepetkeun siklus ékspor. Saatos dibébaskeun budak-budak ieu dina abad ka-XNUMX, seueur pangeusi Antiguan ngawangun rindu pikeun administrasi diri, sedengkeun anu sanésna hoyong ngabentuk kamiripan sareng nagara-nagara Karibia anu sanés.

Nyetir mangrupikeun jinis transportasi anu paling dikenal di Antigua sareng Barbuda, kalayan taksi anu dianggo sacara lega, sareng seueur supir, dina acara naon waé, nyandak perjalanan dina perjalanan. Kerangka angkutan disiapkeun tapi jarang dianggo. Salajengna, parahu sareng kapal anu caket ngajalankeunana sering, sareng aya perjalanan di antigua sareng Barbuda.

Jalma-jalma lokal di kapuloan umumna bakal saé, sareng berjangka pikeun lalaki sakitar 75 taun, sareng awéwé di 79 taun. 5.5 persén PDB bangsa dibalanjakeun dina kasajahteraan, ngajamin yén sakitar 91 persén penduduk ngadeukeutan tempat-tempat sterilisasi anu pas dimimitian taun 2011.

Sedengkeun tingkat padamelan di Antigua sareng Barbuda 11 persen, jalma-jalma anu gaduh gaji stabil parantos kenal sareng inovasi ayeuna, sareng sedeng dianggo. Dina 2008, éta dipertanggungjawabkeun yén 97 persén unit kulawarga ngagaduhan TVs set, sareng di 2013, pikeun unggal 1,000 individu, aya 1,271 kaanggotaan telepon sélulér.

Di sagigireun industri perjalanan, klasifikasi padamelan utama di Pulo Jawa nyaéta industri sareng pertanian. Barang-barang patanian dasarna ngalebetkeun kapas, produk tina taneuh, tebu, sareng sato ingon-ingon. Usaha anu utami ngalebetkeun industri perjalanan, pamekaran, sareng assembling light mahluk, contona, pakean sareng minuman keras.

Antigua sareng Barbuda teu gaduh patarosan anu penting di sadunya sareng tetep leres-leres tenang. Aranjeunna ngagaduhan sababaraha rupa anu ngiringan ongkos, kalebet Polandia, Kamerun, AS ogé, Inggris Aranjeunna ngimpor kaseueuran ti Amérika Serikat, Spanyol.

Detil dasar pikeun Kewarganegaraan ku Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda

Investasi minimum pikeun Kewarganegaraan ku investasi di Antigua sareng Barbuda
100,000 USD
Waragad tambahan pikeun visa emas pikeun Antigua jeung Barbuda
57,500 USD
Jenis Program
Kewarganegaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda
Jenis Visa:
Sértipikat kawarganagaraan langsung sareng paspor dikaluarkeun (teu aya hak milih)
Waktos ngolah pikeun Kewarganegaraan ku investasi Antigua sareng Barbuda
3 bulan
Perumahan permanén
Henteu tiasa dianggo
kawarganagaraan
Kewarganegaraan saharita. Paspor diperbaharui unggal 5 taun ku mayar biaya anu alit pisan.
Kawarganagaraan Duaan Diidinan pikeun warga Antigua sareng Barbuda
57,500
Pilihan Investasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi Antigua sareng Barbuda

Perumahan / Sumbangan / Bisnis

Naha milari Kewarganegaraan ku investasi Antigua sareng Barbuda

Antigua sareng Barbuda, kapuloan Karibia kalayan kaéndahan alam anu hadé, nawiskeun salah sahiji program visa emas panggancangna anu sayogi sareng sababaraha pilihan investasi. Aplikasi éta ogé tiasa kalebet anggota kulawarga caket. Anjeun moal mayar pajeg panghasilan sadunya, sareng anjeun moal ngagaduhan pajak kauntungan modal, pajak properti, atanapi pajak penghasilan pribadi. Program kawarganagaraan-investasi Antiguan ogé nampi pelamar Iran.

Imigrasi kulawarga di Antigua sareng Barbuda

Anjeun tiasa ngalebetkeun anggota langsung kulawarga anjeun dina aplikasi éta, janten pilihan perjalanan anu hadé bakal sayogi pikeun jalma anu anjeun resep. Ieu lumaku pikeun salaki anjeun, sahandapeun barudak 26 taun, sareng nini-nini langkung ti 65. Kolot kalebet dina program sareng pelamar utama. Barudak layak salami aranjeunna murid.

Program kabangsaan ku investasi di Antigua sareng Barbuda insite

Butuh ngan 3-4 bulan ti tanggal pangintunkeun dugi ka kéngingkeun visa anjeun, sareng prosés lamaranana langsung pisan. Anjeun tiasa ngalebetkeun lamaran anjeun ti nagara asal anjeun, sareng teu aya kabutuhan pikeun cicing di Antigua sareng Barbuda sateuacan atanapi saatos janten warga nagara. Dina 5 taun saatos kéngingkeun kawarganagaraan anjeun, anjeun ngan ukur kedah nyéépkeun 5 dinten di nagara éta.

Ketentuan panggunaan dina pilihan perumahan tiasa waé gumantung kana proyék. Maka, penting pikeun milih proyék perumahan anu tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu diperyogikeun ku pamekar pikeun Aplikasi Kewarganagaraan.

Keuangan finansial pikeun Antigua sareng Barbuda

Aya tilu cara pikeun kéngingkeun kawarganagaraan antigua ngalangkungan investasi. Anu kahiji mangrupikeun imbalan anu sami sareng $ 200,000 kana Dana Pangwangunan Nasional. Alternatipna, anjeun tiasa nanem modal sahenteuna $ 400,000 dina proyék perumahan anu disahkeun ku kaayaan anu parantos dijaga dugi ka 5 taun atanapi dugi ka bagian penting tina proyék éta. Akhirna, anjeun tiasa nanem modal sahenteuna USD 1,500,000 atanapi sahenteuna $ 400,000 (total investasi $ 5,000,000).

Waragad tambahan kalebet biaya kaayaan US $ 50,000 sareng pembayaran reliabiliti $ 7,500 per jalma. Jumlah pasti biaya tambahan gumantung kana jumlah anggota kulawarga anu kalebet dina aplikasi

Dukungan klien pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda

Tim kami tina kawarganagaraan ku Agén Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda jeung kawarganagaraan ku Investment ahli hukum pikeun Antigua sareng Barbuda nyayogikeun palanggan sareng kulawargana di Antigua sareng Barbuda kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda, karésidénan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan dugi ka karésidénan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda atanapi Golden Visa ti Antigua sareng Barbuda atanapi kawarganagaraan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan kasempetan investasi perumahan pangsaéna ti Antigua sareng Barbuda, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan di Antigua sareng Barbuda atanapi lepas pantai, sumber daya manusa di Antigua sareng Barbuda sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan palanggan kami nganggo solusi dumasar kawarganagaraan di sareng ti Antigua sareng Barbuda sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga Antigua sareng Barbuda:

Kami nyayogikeun meujeuhna Kewarganegaraan ku jasa investasi pikeun Antigua sareng Barbuda, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi pikeun Antigua sareng Barbuda, pangacara imigrasi investasi murah pikeun Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan anu terjangkau ku konsultan investasi pikeun Antigua sareng Barbuda, Kewarganegaraan anu murah ku ahli hukum investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sareng teguh konsultan imigrasi anu murah pikeun Antigua sareng Barbuda

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda ka 37 Nagara.

  • Visa emas di Antigua sareng Barbuda dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ti Antigua sareng Barbuda ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ti Antigua sareng Barbuda ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ti Antigua sareng Barbuda ka 106 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Antigua sareng Barbuda.

  • Program visa emas di Antigua sareng Barbuda dugi ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ti Antigua sareng Barbuda dugi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ti Antigua sareng Barbuda dugi ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ti Antigua sareng Barbuda dugi ka 106 Nagara.

Kewarganegaraan Khusus ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

Kewarganegaraan ku Investasi Antigua sareng Barbuda ngalangkungan Perumahan

Kami nyayogikeun dukungan kanggo inpéstasi perumahan di Antigua sareng Barbuda kalayan sudut pandang yén palanggan kedah kéngingkeun inpormasi anu hadé dina Antigua sareng Barbuda, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda. Kami ngagaduhan hubungan sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna di Antigua sareng Barbuda anu ngagaduhan catetan lagu anu saé sareng sipatna aya di lokasi anu saé di Antigua sareng Barbuda, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé pikeun Antigua sareng Barbuda kalayan investasi di perumahan di Antigua sareng Barbuda.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Peryogi kauninga - Antigua sareng Barbuda Kewarganagaraan ku Investasi

  • Kewarganegaraan ku Pengacara Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun Kewarganagaraan ku investasi ka Antigua sareng Barbuda. Jasa standar kami pikeun Kawarganagaraan ku Investasi ka Antigua sareng Barbuda kalebet:

    Konseling

    lilana: poé 1-3

    Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun ti Antigua sareng Barbuda atanapi ka Antigua sareng Barbuda, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

    Pamariksaan

    lilana: poé 1-3

    Kami ngalaksanakeun karajinan alatan mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda ka klien pikeun kéngingkeun Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda sareng ngirangan résiko panolakan.

    Dumasar kana laporan rajin pikeun Antigua sareng Barbuda, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

    kontrak

    lilana: poé 1

    Pikeun urang pikeun maju sareng Kewarganagaraan anjeun ku aplikasi investasi pikeun Antigua sareng Barbuda kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

    Persiapan dokuméntasi

    lilana: 1 minggu

    Tarjamahan sareng apostille dokumén Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Antigua sareng Barbuda. Pengacara khusus kami pikeun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

    filing tina dokuméntasi

    lilana: geuwat

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Antigua sareng Barbuda parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Antigua sareng Barbuda.

    Ngenyakeun

    lilana: 3 bulan

    Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun Kewarganagaraan ku aplikasi investasi pikeun Antigua sareng Barbuda parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas relevan Antigua sareng Barbuda.

    Babagi Warta Anu Saé

    lilana: geuwat

    Sakali aplikasi anjeun pikeun Kewarganagaraan ku investasi Antigua sareng Barbuda disatujuan, urang bagikeun warta anu hadé sareng anjeun sareng mimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

  • Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku jasa investasi di Antigua sareng Barbuda ka Individu atanapi bisnis di handap anu disebut di Antigua sareng Barbuda:

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Antigua sareng Barbuda henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi ti atanapi ka Antigua sareng Barbuda.

    • kawarganagaraan ku program investasi pikeun Antigua sareng Barbuda henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis di Antigua sareng Barbuda atanapi spionase industri VoIP di atanapi ti atanapi ka Antigua sareng Barbuda.

    • kawarganagaraan ku konsultasi investasi pikeun Antigua sareng Barbuda henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal di Antigua sareng Barbuda.

    • kawarganagaraan ku dukungan investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sanés pikeun jalma anu urusan dina matérial Genetik di Antigua sareng Barbuda.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sanés pikeun bisnis anu nyangkut senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya di Antigua sareng Barbuda.

    • kawarganagaraan ku program investasi dukungan pikeun Antigua sareng Barbuda henteu sayogi pikeun individu pikeun Antigua sareng Barbuda dina urusan dagang, neundeun di Antigua sareng Barbuda, atanapi ngangkut organ-organ Manusa.

    • kawarganagaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

    • kawarganagaraan jasa program pikeun Antigua sareng Barbuda sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna di Antigua sareng Barbuda.

    • kawarganagaraan ku jasa investasi di Antigua jeung Barbuda henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu ngurus Péografi di Antigua sareng Barbuda.

    • Kawarganagaraan urang pangacara di Antigua sareng Barbuda tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba di Antigua sareng Barbuda.



    "Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien pikeun Antigua sareng Barbuda sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas di Antigua sareng Barbuda pikeun persetujuan aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di Antigua sareng Barbuda.

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Kewarganegaraan ku investasi di Antigua sareng Barbuda sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

    • jasa pribadi

      Kami nyayogikeun Kewarganegaraan anu paling saé ku dukungan investasi di Antigua sareng Barbuda pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan di Antigua sareng Barbuda.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku Kewarganegaraan internasional ku pangalaman investasi sareng syarat hukum Antigua sareng Barbuda, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

    • bedah kalapa

      Kewarganegaraan urang ku jasa investasi pikeun Antigua sareng Barbuda nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu paling saé pikeun Antigua sareng Barbuda.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua Kewarganegaraan ka Antigua sareng Barbuda anu ngadukung palanggan sareng kulawargana pikeun Antigua sareng Barbuda.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Kewarganegaraan anu Dialaman ku pangacara investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sareng agén hukum pikeun Antigua sareng Barbuda anu nyayogikeun palanggan.

    • Quality

      Kami gaduh pangacara sareng agén anu paling saé pikeun prosés penanganan Antigua sareng Barbuda sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Sateuacan Kewarganegaraan anjeun pikeun Antigua sareng Barbuda sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi pikeun Antigua sareng Barbuda

    • Kasadaran Budaya Unik

      Kami gaduh pangalaman internasional dina Kewarganegaraan ku investasi kalebet Antigua sareng Barbuda, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

    • global tapak suku

      Bisi, Kewarganegaraan anjeun ku investasi ka Antigua sareng Barbuda gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

  • Ngitung biaya pikeun Kewarganegaraan ku Investasi ka Antigua sareng Barbuda

    Pikeun ngitung biaya Kewarganegaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab seueur klien pikeun Antigua sareng Barbuda, kami tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun Kewarganagaraan ku program investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sareng biaya anu sanés.

    nami

    umur

    surélék

    Nomer telepon

    Barudak: teunuhun

    Barudak nepi ka 18 taun:

    Barudak di luhur 18 taun:

    Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

    Jumlah Kolot:

  • Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

    • Rupa-rupa pisa pikeun Antigua sareng Barbuda

    • Prosedur Idin Kerja kanggo Antigua sareng Barbuda

    • Tempatna samentawis di Antigua sareng Barbuda

    • Padumukan permanén di Antigua sareng Barbuda

    • Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda

    • Kadutaan sareng Konsulat Antigua sareng Barbuda

    • Pajeg di Antigua sareng Barbuda

    Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan ku Investasi di Antigua sareng Barbuda sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun di Antigua sareng Barbuda pikeun syarat anu langsung atanapi ka hareup.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga anjeun ka Antigua sareng Barbuda ku nanem modal, kami salaku pasangan anjeun pikeun Antigua sareng Barbuda, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun Antigua sareng Barbuda dina harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi pikeun Antigua sareng Barbuda, kami nyayogikeun bisnis, jasa IT sareng SDM ogé di Antigua sareng Barbuda, anu anjeun henteu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés pikeun Antigua sareng Barbuda ngajantenkeun urang toko mandeg kanggo Antigua sareng Barbuda sareng 106 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng sacara global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangusaha pikeun Antigua sareng Barbuda dina ngahontal cita-cita sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi pikeun Antigua sareng Barbuda kalayan bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi di Antigua sareng Barbuda sareng internasional.

Perusahaan di Antigua sareng Barbuda

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan di Antigua sareng Barbuda atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan di Antigua sareng Barbuda langkung mirah sareng kami.)

Rekening Bank di Antigua sareng Barbuda

Sagala investor anu hijrah ka Antigua sareng Barbuda bakal diperyogikeun rekening bank pribadi di Antigua sareng Barbuda sareng rekening bank perusahaan di Antigua sareng Barbuda, kami ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Gerbang pamayaran di Antigua sareng Barbuda

Incase anjeun peryogi konsultasi di Antigua sareng Barbuda, kanggo solusi pembayaran digital di Antigua sareng Barbuda sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech di Antigua sareng Barbuda atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Antigua sareng Barbuda upami anjeun rencanana ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya di Antigua sareng Barbuda pikeun mimitian instan di Antigua sareng Barbuda.

Jasa SDM di Antigua sareng Barbuda

urang perusahaan SDM di Antigua sareng Barbuda tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan di Antigua sareng Barbuda gratis.

Nomer Telepon Virtual pikeun Antigua sareng Barbuda

Sistem telepon bisnis pikeun Antigua sareng Barbuda sareng nomer virtual pikeun Antigua sareng Barbuda 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan di Antigua sareng Barbuda

Akuntansi, karajinan alatan di Antigua sareng Barbuda sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual di Antigua sareng Barbuda

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Bisnis setelan di Antigua sareng Barbuda

Saatos Kawarganagaraan ku investasi ka Antigua sareng Barbuda, bisnis setelan di Antigua jeung Barbuda.

Leyuran IT

Kami nyayogikeun solusi TI anu disebatkeun di Antigua sareng Barbuda

  • Ngararancang Wéb di Antigua sareng Barbuda

  • Pangembangan E-commerce di Antigua sareng Barbuda

  • Pangembangan wéb di Antigua sareng Barbuda 

  • Pangwangunan Blockchain di Antigua sareng Barbuda

  • Pangwangunan Aplikasi di Antigua sareng Barbuda

  • Pangembangan Parangkat Lunak di Antigua sareng Barbuda

  • SEO di Antigua sareng Barbuda

Pengacara pikeun Kewarganegaraan ku Investasi di Antigua sareng Barbuda

Kami nyayogikeun sah Kewarganagaraan ku solusi Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan, pikeun Antigua sareng Barbuda, kami pamimpin, teguh hukum kami pikeun Antigua sareng Barbuda ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé di Antigua sareng Barbuda, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna pikeun Antigua sareng Barbuda kalayan solusi investasi strategis anu jelas pikeun Antigua sareng Barbuda individu sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi pikeun Antigua sareng Barbuda nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan pikeun Antigua sareng Barbuda jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegalkeun kanggo dianggo di daérah Antigua sareng Barbuda. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat Antigua sareng Barbuda.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganagaraan ku Investasi di Antigua sareng Barbuda

Kewarganegaraan Profesional ku Pitunjuk Investasi pikeun Antigua sareng Barbuda

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganagaraan anjeun ku Investasi ka Antigua sareng Barbuda


link ka Departemen Imigrasi Antigua sareng Barbuda , jawab nyusun kabijakan pikeun ngagancangkeun Imigrasi di Antigua sareng Barbuda
Kewarganegaraan ku Investasi ka 38 nagara!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan