Lebet

🔍

EN

X

Program Imigrasi Investor - Program Karésidénan sareng Kewarganagaraan

Kewarganegaraan ku Investasi, Karésidénan ku investasi sareng Golden Visa

Kami nyayogikeun Layanan Imigrasi Ékonomi pikeun:

  • Karésidénan ku investasi
  • Kewarganegaraan ku investasi
  • Visa emas
  • Paspor kadua
  • Kewarganegaraan / Karésidénan ku investasi ku investasi dina perumahan

Best Agén pikeun Karésidénan ku Investasi jeung Pengacara pikeun Warga ku Investasi sareng calo pikeun program padumukan perumahan dianggo sasarengan pikeun panangtayungan klién.

Karésidénan ku agén Investasi nyayogikeun jasa kanggo karésidénan ku inpéstasi, Karésidénan ku program inpéstasi, Karésidénan ku program inpéstasi, kadua Karésidénan ku inpéstasi, dua Karesidenan ku inpéstasi, kawarganagaraan sareng karésidénan ku inpéstasi, Karésidénan permanén ku investasi, Karésidénan samentawis ku investasi, Karésidénan ku investasi skéma, Karésidénan ku skéma inpéstasi, Kewarganegaraan ku inpéstasi, Kewarganagaraan ku program inpéstasi, Kewarganagaraan ku program inpéstasi, kadua Kewarganagaraan ku investasi, dua Kewarganagaraan ku inpéstasi, padumukan sareng kawarganagaraan ku investasi, karésidénan sareng kawarganagaraan ku inpéstasi, program Kewarganegaraan ékonomi, Kewarganagaraan ku investasi skéma, Kewarganegaraan ku skéma investasi, paspor kadua, program paspor kadua, program paspor kadua, paspor kadua kadua, karésidénan sareng paspor kadua, paspor kadua diplomatik, paspor kadua ku investasi, paspor kawarganagaraan kadua, skéma paspor kadua, skéma paspor kadua, visa emas , Program visa emas, program visa emas, visa emas kadua, program visa emas kadua, visa emas ganda, kawarganagaraan sareng visa emas, karésidénan sareng visa emas, kawarganagaraan visa emas, skéma visa emas, skéma visa emas.

ESTATE NYATA | BONDS | DONASI | INVESTASI | BISNIS anjeun milih

"1 stop solution" kanggo sadayana Padumukan anjeun ku investasi sareng Kewarganegaraan ku investasi ku dukungan tambahan.

SULIT | Solusi HUKUM

Kalayan Investasi Minimum pikeun Karésidénan sareng Kewarganagaraan

Dukungan klien pikeun Kewarganegaraan ku investasi sareng Karésidénan ku investasi

Tim kami tina Kawarganagaraan sareng karésidénan ku Agén Investasi jeung ku Investment ahli hukum nyayogikeun palanggan sareng kulawargana kalayan dukungan pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi, karésidénan ku inpéstasi sareng kasempetan imigrasi investasi sanés, di 37 nagara.

Jasa kami henteu ngan ukur dugi ka karésidénan ku investasi atanapi Golden Visa atanapi kawarganagaraan ku investasi atanapi paspor kadua, kami ogé ngabantosan dina kasempetan investasi perumahan pangsaéna, nyayogikeun solusi lengkep upami anjeun hoyong ngadegkeun perusahaan atanapi luar negeri, SDM sareng seueur deui, anu kalebet perencanaan kauangan sareng seueur deui.

Ngabantosan klien kami kalayan solusi dumasar kawarganagaraan di sareng karésidénan sékundér.

Dukungan Khusus pikeun Warga:

Kami nyayogikeun meujeuhna kawarganagaraan ku investasi na karésidénan ku jasa investasi, ngalangkungan harga terjangkau kami firma hukum investasi sareng imigrasi, pangacara imigrasi investasi anu terjangkau, kawarganagaraan anu terjangkau ku inpéstasi sareng karésidénan ku konsultan investasi, kawarganagaraan anu mampuh ku investasi sareng karésidénan ku ahli hukum investasi sareng teguh konsultasi imigrasi anu terjangkau

  • kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku investasi ka 37 Nagara.

  • Visa emas ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku investasi ka 37 Nagara.

  • Paspor kadua ka 37 Nagara.

  • Imigrasi Dumasar Bisnis ka 106 Nagara.

  • kawarganagaraan ku investasi na karésidénan ku program investasi.

  • Program visa emas ka 37 Nagara.

  • Kewarganegaraan ku program investasi ka 37 Nagara.

  • Program paspor kadua ka 37 Nagara.

  • Program imigrasi bisnis ka 106 Nagara.

Kawarganagaraan khusus ku investasi sareng karésidénan ku dukungan investasi pikeun individu sareng kulawarga.

kawarganagaraan ku investasi na karésidénan ku investasi ngaliwatan Perumahan

Kami nyayogikeun pangrojong pikeun inpéstasi perumahan kalayan sudut pandang yén klien kedah kéngingkeun imbalan anu hadé dina investasi, iraha, aranjeunna hoyong milih kaluar tina investasi anu dilakukeun ku aranjeunna pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku investasi. Kami gaduh dasi sareng sababaraha pamekar perumahan pangsaéna anu ngagaduhan lagu catetan anu saé sareng harta banda na aya di lokasi anu saé, kéngingkeun hasil pangsaéna.

Program karésidénan perumahan paling saé kalayan investasi di perumahan.

Nagara anu dirojong pikeun karésidénan ku investasi

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kewarganegaraan ku inpéstasi sareng karésidénan ku pengacara investasi bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun suksés anjeun kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku investasi. Jasa standar urang pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku investasi kalebet:

Konseling

lilana: poé 1-3

Ahli hukum urang bakal ngartos syarat anjeun pikeun mindahkeun, dumasar kana saran anu bakal dilakukeun

Pamariksaan

lilana: poé 1-3

Kami ngalaksanakeun Dilaksanakeun Teras mimiti, pikeun nyiapkeun laporan sateuacan nyarankeun kawarganagaraan ku inpéstasi sareng karésidénan ku investasi ka klien pikeun kéngingkeun kawarganagaraan atanapi karésidénan sareng ngirangan résiko panolakan.

Dumasar kana laporan rajin, kami ogé nyarankeun program alternatip pikeun kasuksesan anu langkung saé.

kontrak

lilana: poé 1

Pikeun urang pikeun maju sareng kawarganagaraan anjeun ku inpéstasi sareng karésidénan ku aplikasi investasi kami peryogi salinan scan paspor anggota kulawarga sareng kulawarga.

Persiapan dokuméntasi

lilana: 1 minggu

Tarjamahan sareng murtad tina dokumen kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku aplikasi investasi. Pengacara khusus kami pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku investasi sareng visa emas bakal ngabantosan ngeusian bentuk sareng dokuméntasi.

filing tina dokuméntasi

lilana: geuwat

Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku aplikasi investasi parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya hubunganana.

Ngenyakeun

lilana:1 mun 4 bulan

Sakali dokuméntasi anjeun sareng kulawarga pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng karésidénan ku aplikasi investasi parantos siap, kami bakal ngeusianana ku otoritas anu aya hubunganana.

Babagi Warta Anu Saé

lilana: geuwat

Sakali aplikasi anjeun pikeun kawarganagaraan ku inpéstasi sareng karésidénan ku inpéstasi disatujuan, kami ngabagi warta anu saé sareng anjeun sareng ngamimitian nyiapkeun dukungan anu sanés.

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

MÉlmu

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

  • Toko Eureun

    kawarganagaraan ku investasi sareng padumukan ku investasi sareng nagara-nagara sanés, ditambah seueur dukungan sanésna.

  • jasa pribadi

    Kami nyayogikeun kawarganagaraan anu paling saé ku investasi sareng padumukan ku dukungan investasi pikeun investasi, imigrasi sareng perencanaan perumahan.

  • Pendadean Tukang Ngadamel

    Didukung ku kawarganagaraan internasional ku investasi sareng padumukan ku pangalaman investasi sareng sarat hukum, kami ngadamel solusi anu pangsaéna.

  • bedah kalapa

    Kewarganegaraan urang ku investasi sareng padumukan ku jasa investasi nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksésan anu pangsaéna.

  • Ahli Industri Kuat

    Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman pikeun dua kawarganagaraan ku investasi sareng padumukan anu ngadukung palanggan sareng kulawargana.

  • Kabeungharan Pangalaman

    Kawarganagaraan ngalaman ku investasi sareng padumukan ku pangacara investasi sareng agén hukum anu nyayogikeun palanggan.

  • Quality

    Kami gaduh pangacara anu hadé sareng agén nanganan prosés sareng aplikasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.

  • 1 Titik Kontak

    Sateuacan kawarganagaraan anjeun ku investasi sareng padumukan sareng saatos disatujuan, anggota tim senior kami bakal aya pikeun bisnis atanapi dukungan pribadi

  • Kasadaran Budaya Unik

    Kami gaduh pangalaman internasional dina kawarganagaraan ku investasi sareng padumukan ku investasi kalebet, ngabantosan klien ti sakumna dunya sareng jasa pangsaéna.

  • global tapak suku

    Upami kitu, kawarganagaraan anjeun ku investasi sareng padumukan ku investasi gagal, aya 36 nagara deui anu kami laksanakeun, kami siap sareng rencana B.

Ngitung biaya pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng padumukan ku Investasi

Pikeun ngitung biaya pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng padumukan ku investasi punten eusian sadaya detil kalebet anggota kulawarga sareng umur na. Kusabab jumlah seueur klien, urang tiasa nyayogikeun jasa anu langkung saé kalayan biaya anu murah. Itungan bakal, kalebet, biaya pikeun kawarganagaraan ku investasi sareng padumukan ku program investasi sareng biaya anu sanés.

nami

umur

surélék

Nomer telepon

Barudak: teunuhun

Barudak nepi ka 18 taun:

Barudak di luhur 18 taun:

Kolot langkung ti 55 taun: teunuhun

Jumlah Kolot:

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun Kewarganagaraan ku inpéstasi sareng Padumukan ku jasa inpéstasi ka jalma-jalma atanapi usaha anu disebatkeun di handap:

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku jasa investasi henteu ditawarkeun ka Padagang atanapi distributor senjata sareng amunisi.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku program investasi henteu ditawarkeun pikeun panjagaan Téknis atanapi spionase industri tina VoIP.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku konsultasi investasi henteu ditawarkeun pikeun kagiatan ilegal atanapi kriminal.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku dukungan investasi sanés pikeun jalma anu urusan dina matéri Genetik.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku jasa investasi sanés pikeun bisnis anu nyangkut senjata biologis atanapi nuklir anu bahaya atanapi bahaya.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku program investasi dukungan henteu sayogi pikeun individu anu urusan dagang, neundeun, atanapi ngangkut organ-organ Manusa.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku investasi sanés kanggo agénsi Adoption ilegal.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku jasa program investasi sanés kanggo kultus Agama sareng amal-amalna.

  • Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku jasa investasi henteu disayogikeun ka jalma-jalma anu urusan dina pornografi.

  • Kewarganegaraan Urang ku Investasi sareng Padumukan ku Investasi pangacara tong ngadukung urusan bisnis di parpol narkoba.



"Bewara Penting : MM Solutions INC nyandak pancegahan anu wajar pikeun mastikeun dokumén AML pikeun klien sareng KYC na tapi kami henteu nampi tanggung jawab naon waé pikeun panolakan ti otoritas pikeun persetujuan aplikasi pikeun Kewarganegaraan ku investasi sareng Padumukan ku investasi ku investasi.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Pikeun maca langkung seueur inpormasi ngeunaan

  • Rupa-rupa pisa

  • Prosedur Surat Izin

  • Tempatna samentawis

  • Padumukan permanén

  • kawarganagaraan

  • Kadutaan sareng Konsulat

  • pajeg

Mangga nganjang Kaca Imigrasi

Kewarganegaraan / Karésidénan ku Investasi sareng Jasa Lainnya

Kami parantos ngadaptarkeun sababaraha layanan deui anu kami nyayogikeun kanggo sarat saharita atanapi masa depan.

Upami anjeun ngarencanakeun ngalih sareng kulawarga ku investasi, urang salaku pasangan anjeun, aya pikeun nyayogikeun seueur jasa sanésna sareng nalika anjeun meryogikeun harga anu terjangkau.

Salain ti Kewarganegaraan ku konsultasi investasi, kami ogé nyayogikeun bisnis, IT sareng jasa SDM, anu anjeun teu tiasa mendakan handapeun hiji payung anu disayogikeun ku konsultan anu sanés anu ngajantenkeun urang toko mandeg di 107 nagara.

"Kami parantos nanem modal taun-taun ékspérimén sareng global di 106 Nagara pikeun ngabantosan kulawarga, perorangan, sareng pangalaman dina ngahontal tujuan sareng cita-cita."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun Kewarganagaraan ku investasi ku bantosan ahli hukum, konsultan sareng dasi-internasional sareng internasional.

pausahaan

Kami tiasa ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan atanapi Luar Negeri sareng 106 Nagara (Biaya ngadaptar perusahaan langkung mirah sareng kami.)

Akun bank

Naon waé investor anu kedah imigrasi peryogi rekening bank pribadi sareng rekening bank perusahaan, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Pamandaran mayar

Incase anjeun peryogi konsultasi, pikeun solusi pamayaran digital sapertos gateway pembayaran tradisional atanapi fintech atanapi solusi crypto, hayu urang terang.

Usaha anu parantos diical

Saatos Kawarganagaraan ku investasi lamun rencana pikeun ngamimitian usaha ku ngagaleuh bisnis anu tos aya pikeun mimitian instan.

Jasa HR

urang parusahaan SDM tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang. Anjeun tiasa ogé pos lowongan gratis.

Nomer Telepon Maya

Sistem telepon bisnis dibarengan ku nomer virtual 102 nagara sareng 291 Kota.

Jasa Perencanaan Keuangan

Akuntansi, alatan karajinan sareng langkung seueur deui.

Alamat Kantor Virtual

Kantor maya alamat di 65 lokasi internasional.

Usaha pangaturan

Saatos Karésidénan ku investasi, bisnis setelan.

Ahli hukum pikeun Kewarganegaraan / Karésidénan ku Investasi

Kami nyayogikeun Kewarganagaraan hukum ku solusi Investasi sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan ,, kami pamimpin, teguh hukum kami ngagaduhan agén imigrasi anu pangsaéna ogé, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan anu pangsaéna kalayan solusi Investasi Strategis anu jelas sareng kulawargana. Kewarganegaraan urang ku tim investasi nyayogikeun solusi pikeun kasuksesan Klién.

Titik Penting:

  • Anggota kulawarga anjeun (barudak, pamajikan, kolot) layak kéngingkeun ijin tinggal, saatos ijin tinggal anjeun disahkeun.

  • Daya pengacara diperyogikeun pikeun sadaya tindakan hukum atas nami anjeun ku Kewarganagaraan ku pangacara investasi. Upami anjeun atanapi ngarencanakeun didatangan, kami tiasa kéngingkeun kakuatan pengacara anjeun di dieu.

Kami henteu ngeusi batre tambahan pikeun kéngingkeun Daya pengacara. Upami anjeun ngarencanakeun ngamimitian pendaptaran perusahaan jarak jauh, kakuatan pengacara anjeun kedah leres-leres dilegakeun pikeun dianggo di daérah. Gumantung kana nagara tempat anjeun, éta kedahna murtad atanapi dilegalkeun ku konsulat.

Patarosan anu sering Ditaros - Kewarganegaraan / Karésidénan ku Investasi

Kewarganegaraan / Karésidénan Profesional ku Pitunjuk Investasi 

Nyuhungkeun konsultasi gratis pikeun Kewarganegaraan / Padumukan ku Investasi


Imigrasi investor ka nagara 48!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan