Lebet

🔍

EN

X

Imigrasi Usaha

Imigrasi Usaha

Dukungan pikeun individu, kulawarga, sareng perusahaan.

Imigrasi bisnis, ogé katelah:

  • Imigrasi dumasar bisnis
  • Imigrasi investor
  • Imigrasi pangusaha
  • Imigrasi mandiri
  • Imigrasi ngamimitian

urang Pengacara Imigrasi Bisnis prosedur pituduh visa bisnis, visa investor, ogé katelah, visa wirausaha, visa mandiri, aplikasi visa ngamimitian ku masarakat umum.

Peryogi kauninga

Penyedia jasa imigrasi bisnis jasa kami mimitian ku konsultasi imigrasi bisnis, kalebet, imigrasi berbasis bisnis, ogé dikenal salaku, imigrasi bisnis, imigrasi investor, imigrasi mandiri, imigrasi pengusaha sareng imigrasi ngamimitian, ahli hukum kami, khusus kana imigrasi bisnis sareng panduan anu cocog prosedur pikeun program imigrasi bisnis, ogé katelah, program imigrasi mandiri, program imigrasi wirausaha, program visa investor, program imigrasi ngamimitian, anu mana waé anu berlaku.

Kami nyayogikeun anu pangsaéna jasa imigrasi bisnis, ngalangkungan anu terbaik teguh hukum imigrasi, pangalusna pangacara imigrasi, pangalusna pengacara imigrasi bisnis, pangalusna konsultan imigrasi bisnis, pangalusna pengacara imigrasi bisnis jeung pangalusna teguh konsultan imigrasi.

Sadayana dina hiji solusi pikeun relokasi mimitian ti pembentukan perusahaan, usaha anu dijual, ngiring karyawan, muka rekening bank ngajantenkeun gampang pikeun pangusaha.
"Sareng sadaya anu anjeun peryogikeun!"

Jasa Mampuh pikeun imigrasi bisnis | DILUKSURAN sacara sah Pikeun kasuksésan anjeun

Bantuan Khusus Imigrasi Usaha

Kami di Million Makers ngabantosan Individu, kulawarga, investor sareng perusahaan milarian bantosan sareng imigrasi bisnis sareng visa investor sareng prosés imigrasi rumit di sakumna dunya, ku ngabimbing aranjeunna dina ngarencanakeun sareng nuturkeun prosés sareng prosedur sareng ngabantosan aranjeunna milarian solusi anu leres dumasar kana tujuan sareng cita-cita. Klien kami datang ti sakumna dunya, kalebet, India, China, Kanada, Amérika Serikat Amérika, Australia, Indonesia, Selandia Anyar, Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, sareng sajabana. Kami gaduh rinci ngeunaan hukum imigrasi Internasional. sareng prosés panawaran visa, karésidénan samentawis, perumahan permanén sareng kawarganagaraan. Pangetahuan sareng usaha anu luas kami ngamungkinkeun urang ngabantosan para klien pikeun némpélkeun pajeulitna tantangan imigrasi dina cara anu épéktip sareng efisien, ngajaga efektifitas biaya.

Imigrasi bisnis nyaéta pikeun individu anu hoyong ngarempatkeun boh nyalira atanapi sareng kulawargana ka nagara énggal sareng investasi di dinya atanapi ngamimitian usaha (s).

Kami di Million Makers ngabantosan Individu, kulawarga, investor sareng perusahaan milarian bantosan sareng imigrasi bisnis sareng visa investor sareng prosés imigrasi rumit di sakumna dunya, ku ngabimbing aranjeunna dina ngarencanakeun sareng nuturkeun prosés sareng prosedur sareng ngabantosan aranjeunna milarian solusi anu leres dumasar kana tujuan sareng cita-cita. Aya seueur nagara anu ngabagéakeun jalma-jalma anu berpengalaman sareng ahli anu sanggup mumbulkeun kana kamekaran sareng kamekaranana ku kituna nawiskeun 2 jinis imigrasi bisnis:

program imigrasi bisnis, program imigrasi wirausaha, program imigrasi padamelan nyalira, program imigrasi ngamimitian sareng program visa investor.

Kulawarga abdi sok hatur nuhun pikeun hidayah sareng dhukungan anjeun sareng anu paling penting pikeun ngagaduhan kasabaran sareng pisan ku karasa ati.

ENTREPRENEUR sareng SELF EMPLOYED

  • Manajemén sareng Kontrol bisnis sabenerna
  • Nu ngalamar kedah:

(i) Kontrol persentase equity bisnis kualifikasi.
(ii) Nyayogikeun manajemén aktif sareng aktip dina usaha; jeung
(iii) Damel kasempetan kerja sepenuh waktos kanggo warga (sanés) nagara salain ti ngalamar wirausaha sareng anggota kulawargana.

Dukungan Imigrasi Husus pikeun:

  • ● Imigrasi bisnis
  • ● Imigrasi investor
  • ● Imigrasi pengusaha
  • ● Imigrasi mandiri
  • ● Program imigrasi bisnis.
  • ● Program imigrasi investor.
  • ● Program imigrasi pengusaha.
  • ● Program imigrasi ngamimitian.
  • ● Imigrasi ngamimitian
  • ● Visa investor.
  • ● Program imigrasi mandiri.
  • ● Karésidénan ku Investasi.

Dukungan imigrasi bisnis khusus pikeun individu sareng kulawarga.

urang nyadiakeun konsultasi gratis pikeun program imigrasi bisnis, ogé katelah, program imigrasi investor, program imigrasi wirausaha, program imigrasi ngamimitian, program imigrasi padamelan nyalira sareng karésidénan ku investasi.

Pikeun Program Imigrasi Investor Siga:

Catetan* "Kanggo nagara-nagara tangtu aya program anu diluncurkeun ku pamaréntah pikeun kawarganagaraan ku investasi jeung karésidénan ku investasi, ogé katelah, visa emas pikeun prosés aplikasi lagu gancang, punten wartosan kami upami anjeun resep kana program sapertos kitu. Kami nyayogikeun bantosan khusus pikeun program sapertos kitu ”

Kawarganagaraan ku Investment

Paspor Kadua

Perumahan permanén ku Investasi

kenal deui

Léngkahna nuturkeun pikeun Imigrasi Bisnis

Pengacara Imigrasi Bisnis bakal nyayogikeun bantosan dokuméntasi lengkep pikeun imigrasi bisnis anjeun anu suksés. Jasa standar kami pikeun Imigrasi Bisnis kalebet:

  • ● Konsultasi Gratis pikeun imigrasi bisnis.

  • Penilaian Profil pikeun imigrasi bisnis.

  • ● Jasa Dokuméntasi

  • ● Dukungan dina nyusun rencana bisnis.

  • ● Nyayogikeun Panilitian Pasar, upami diperyogikeun.

  • Aplikasi Idin Kerja.

  • Peunteun Net Worth sareng rencana bisnis Imigrasi.

  • Bantuan Nganjang Éksplorasi Bisnis.

  • Wawancara Bisnis kalayan Incubator.

  • Ngeusian Aplikasi Karésidénan.

Dukungan éksténsif pikeun:

  • Strategi Visa, perencanaan sareng persiapan.

  • Prosés filing Visa.

  • Aplikasi Idin Kerja.

  • Latihan minuhan imigrasi.

  • Latihan verifikasi juragan bisnis.

  • Latihan ngeusian sareng verifikasi kulawarga.

  • Latihan verifikasi pagawé, upami diperyogikeun.

Kami nyayogikeun meujeuhna jasa imigrasi bisnis, ngalangkungan harga terjangkau kami teguh hukum imigrasi, meujeuhna pangacara imigrasi, meujeuhna konsultan imigrasi bisnis, meujeuhna pengacara imigrasi bisnis sareng affordable teguh konsultan imigrasi.

Imigrasi Bisnis sareng Services Séjénna

(Kami nyayogikeun dukungan sareng 106 Nagara sanés)

Nalika anjeun imigrasi ka nagara énggal pikeun ngawangun bisnis énggal, janten penting anjeun ngagaduhan barang batur sapagawean, Anu tiasa nyayogikeun dukungan sanés anu diperyogikeun ku anjeun ku harga anu terjangkau, pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahémat biaya sareng waktos.

Salain ti konsultasi imigrasi bisnis, kami nyayogikeun seueur jasa bisnis sareng SDM sanésna, bahkan sanés panyadia jasa tunggal bahkan tiasa panginten, janten, janten urang hiji-hijina mitra anu tiasa nyayogikeun seueur dukungan pikeun ampir naon waé anu anjeun peryogikeun , maka, a ngajantenkeun panyadia solusi hiji-hiji jeung nagara 106.

"Kami parantos nanem modal mangtaun-taun pangalaman sareng sacara global pikeun ngabantosan individu, bisnis sareng kulawarga dina ngahontal cita-cita sareng cita-citana."

Kami ngadukung cara klién urang saluareun ngan imigrasi bisnis anu tiasa disayogikeun ku panyadia jasa tunggal atanapi Internasional, kusabab pangalaman urang dina ampir sadaya bidang anu diraih dina taun-taun pangalaman urang dina hubungan sareng internasional.

Ngagabungkeun sareng Perusahaan

Salaku bagian tina prosedur imigrasi bisnis, kami ngabantosan anjeun ngadaptar perusahaan (Harga kami langkung mirah tibatan panyadia layanan lokal.)

Offshore Company

Upami anjeun ngagaduhan struktur bisnis luar negeri, maka kami tiasa ngabantosan anjeun nyetél perusahaan lepas pantai.

 

Pembukaan Akun Bank

Naon waé investor anu kedah imigrasi peryogi rekening bank pribadi sareng rekening bank perusahaan, urang ogé tiasa ngabantosan akun bank luar negeri.

Usaha pikeun Dijual

Imigrasi pikeun Pangusaha, urang tiasa ngabantosan anjeun ngagaleuh hiji bisnis aya éta pikeun dijual pikeun ngamimitian langsung anjeun.

 

Jasa HR

Konsultan SDM kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun nyewa tim. Urang tanaga tanaga tanaga tiasa ngabantosan anjeun sareng rekrutmen gancang.
Tulisan damel gratis.

Nomer Telepon Maya

Jasa VoIP mampu, diantarana nomer virtual sareng telepon bisnis, ngabantosan ngirangan biaya sareng 101 nagara.

Dukungan Perencanaan Keuangan

Nalika ngalih ka asing anjeun kedah ngarencanakeun kauangan anjeun dimana kami léngkah pikeun ngabiayaan pembiayaan modal, pembiayaan alat-alat atanapi janten rajin pikeun bisnis atanapi akuntansi kami ogé tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun lisénsi bursa cryptocurrency.

Alamat Kantor Virtual

Upami anjeun peryogi bergengsi alamat kantor virtual pikeun bisnis anjeun, hubungi tim imigrasi bisnis kami.
65 lokasi internasional
Pasihan jangjang internasional bisnis anjeun.

 

Usaha pangaturan

Sateuacan imigrasi bisnis, terang langkung seueur ngeunaan sadayana dukungan kami pikeun bisnis pangaturan, kami ngadukung jalma jujur ​​anu hoyong imigrasi dumasar kana bisnis sareng nyumbang kana ékonomi.

Sadaya Solusi anu diperyogikeun disayogikeun

Rekening Merchant sareng gateway Pamayaran

Anggo konsultasi kami, gratis kanggo klien imigrasi bisnis kanggo kiridit ngolah kartu kalayan ngolah pembayaran internasional.

Imigrasi Startup sareng Solusi IT

Upami anjeun pendatang imigrasi atanapi bisnis anu didamel, janten anjeun peryogi ayana online anu kuat, kami nyayogikeun jasa IT anu parantos disebatkeun di handap.

Pengacara Imigrasi sareng teguh Hukum Imigrasi kami

Kami nyayogikeun solusi imigrasi bisnis légal sareng kasuksésan pikeun klien kami penting pisan ,, kami pamimpin, teguh hukum kami ngagaduhan pangacara imigrasi anu pangsaéna, kami ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun pangalaman ngalayanan palanggan pangsaéna kalayan solusi imigrasi strategis anu jelas pikeun pengusaha sareng korporasi internasional. Tim imigrasi bisnis kami nyayogikeun solusi pikeun kasuksésan Klién.

Pitunjuk Imigrasi Bisnis Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


Nagara anu dirojong pikeun Imigrasi Bisnis

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Tinjauan tina Ngolah

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang teguhna. Tapi sakumaha biaya bisnis bisnis naék sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan operasional anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun panginten kumaha anjeun bakal terus salamet - teu nyatana berkembang - dina énggal ieu.

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!


  • Toko Eureun

    Imigrasi bisnis sadayana pikeun bisnis anjeun atanapi sadunya.


  • jasa pribadi

    Kami nyayogikeun dukungan imigrasi bisnis anu paling saé pikeun perencanaan imigrasi pikeun skala bisnis.


  • Pendadean Tukang Ngadamel

    Didukung ku pangalaman imigrasi bisnis internasional sareng lingkungan bisnis, urang ngadamel solusi pikeun pangusaha.


  • bedah kalapa

    Jasa imigrasi Bisnis kami nawiskeun harga anu paling murah, kalayan tingkat kasuksesan anu luhur.


  • Ahli Industri Kuat

    Kami parantos mangtaun-taun pangalaman pikeun imigrasi investor anu ngamimitian ngamimitian, usaha alit sareng perusahaan.


  • Kabeungharan Pangalaman

    Pengacara imigrasi bisnis anu ngalaman sareng teguh hukum anu nyayogikeun dukungan ka klien.


  • Quality

    Kami gaduh pangacara anu pangsaéna pikeun pangusaha mandiri pikeun imigrasi anu komitmen pikeun kasuksesan anjeun.


  • 1 Titik Kontak

    Pangacara anu panghadéna ti teguh konsultan imigrasi bisnis kami bakal koordinat sareng anjeun.


  • Kasadaran Budaya Unik

    Kami gaduh pangalaman internasional dina imigrasi bisnis, janten, kami salawasna siap sareng rencana B.


  • global tapak suku

    Upami kitu, imigrasi bisnis anjeun gagal, aya 106 nagara anu kami laksanakeun kalayan rencana B.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa Imigrasi Bisnis ka Individu atanapi usaha anu disebatkeun di handap:

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Patarosan Sering - Imigrasi Bisnis

Imigrasi Usaha ka nagara 106!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan