Lebet

🔍
en
X

Imigrasi Usaha

Imigrasi Usaha ka

106 Nagara sakitar Dunia

  • Ieu tiasa dilakukeun boh ku Ngadegkeun bisnis anyar atanapi ku méréskeun bisnis anu tos aya, tanpa ngaduruk liang dina saku anjeun, tapi, niat kedah saé.
  • Kami nyayogikeun solusi ngaropéa pikeun individu / kulawarga / usaha alit anu paling hadé pikeun anjeun kalayan ngadukung sadaya kabutuhan imigrasi anjeun sareng seueur kasabaran sareng empati.

Request Quote a Peryogi kauninga

Bantuan Khusus Imigrasi Usaha

Kami di Million Makers ngabantosan Individu, kulawarga, investor sareng perusahaan milarian bantosan sareng imigrasi bisnis sareng visa investor sareng prosés imigrasi rumit di sakumna dunya, ku ngabimbing aranjeunna dina ngarencanakeun sareng nuturkeun prosés sareng prosedur sareng ngabantosan aranjeunna milarian solusi anu leres dumasar kana tujuan sareng cita-cita. Klien kami datang ti sakumna dunya, kalebet, India, China, Kanada, Amérika Serikat Amérika, Australia, Indonesia, Selandia Anyar, Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, sareng sajabana. Kami gaduh rinci ngeunaan hukum imigrasi Internasional. sareng prosés panawaran visa, karésidénan samentawis, perumahan permanén sareng kawarganagaraan. Pangetahuan sareng usaha anu luas kami ngamungkinkeun urang ngabantosan para klien pikeun némpélkeun pajeulitna tantangan imigrasi dina cara anu épéktip sareng efisien, ngajaga efektifitas biaya.

Imigrasi bisnis nyaéta pikeun individu anu hoyong ngarempatkeun boh nyalira atanapi sareng kulawargana ka nagara énggal sareng investasi di dinya atanapi ngamimitian usaha (s).

Kami di Million Makers ngabantosan Individu, kulawarga, investor sareng perusahaan milarian bantosan sareng imigrasi bisnis sareng visa investor sareng prosés imigrasi rumit di sakumna dunya, ku ngabimbing aranjeunna dina ngarencanakeun sareng nuturkeun prosés sareng prosedur sareng ngabantosan aranjeunna milarian solusi anu leres dumasar kana tujuan sareng cita-cita. Aya seueur nagara anu ngabagéakeun jalma-jalma anu berpengalaman sareng ahli anu sanggup mumbulkeun kana kamekaran sareng kamekaranana ku kituna nawiskeun 2 jinis imigrasi bisnis:

kulawarga

Kulawarga abdi sok hatur nuhun pikeun hidayah sareng dhukungan anjeun sareng anu paling penting pikeun ngagaduhan kasabaran sareng pisan ku karasa ati.

ENTREPRENEUR sareng SELF EMPLOYED

  • Manajemén sareng Kontrol bisnis sabenerna
  • Nu ngalamar kedah:

(i) Kontrol persentase equity bisnis kualifikasi.
(ii) Nyayogikeun manajemén aktif sareng aktip dina usaha; jeung
(iii) Damel kasempetan kerja sepenuh waktos kanggo warga (sanés) nagara salain ti ngalamar wirausaha sareng anggota kulawargana.

Pikeun Program Imigrasi Investor Siga:

panji-img Kawarganagaraan ku Investment

panji-img Paspor Kadua

panji-img Perumahan permanén ku Investasi

Pilih Nagara pikeun Imigrasi Usaha

Milarian Ku Wilayah

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Tinjauan tina Ngolah

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang teguhna. Tapi sakumaha biaya bisnis bisnis naék sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan operasional anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun panginten kumaha anjeun bakal terus salamet - teu nyatana berkembang - dina énggal ieu.

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

  • Argentina
  • Arménia
  • Azerbaijan
  • Bélarus
  • Brazil
  • Chili
  • Kroasia
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Géorgia
  • Yunani
  • Hungaria
  • Kazakhstan
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Moldova
  • Monténégro
  • Filipina
  • Polandia
  • Romania
  • Rusia
  • Sérbia
  • Uruguay
  • Slovénia
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami ka kategori-kategori di handap pikeun Individu sareng / atanapi usaha:

  • Naon waé alat anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa atanapi dimanfaatkeun keur disiksa.
  • Dagang, distribusi atanapi manufaktur senjata, pakarang, amunisi, upaman atanapi kontrak jual.
  • Pengawasan téknis atanapi alat bugging atanapi spionase industri.
  • Sakur kagiatan anu haram atanapi kriminal atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun dina hukum nagara mana waé.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, bahan kimia atawa nuklir anu bahaya atanapi kimia anu ogé kalebet, pakakas atanapi mesin anu digunakeun pikeun ngahasilkeun, ngadamel atanapi ngaleungitkeun bahan-bahan sapertos (s).
  • Dagang, neundeun atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato, nyiksa sato atanapi nganggo sato pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
  • Agénsi Adoption, kalebet prosedur parenting nyerah atanapi sagala bentuk nyiksa hak asasi manusa;
  • Budaya sareng agama.
  • Pornografi.
  • Penjualan Piramida.
  • Narkoba guneman.
  • Kisaran bisnis, anu ku undang-undang sareng peraturan nagara pembentukan Éntitas tunduk lisénsi sareng anu dilakukeun tanpa dibéré lisénsi.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan