Lebet

🔍

EN

X

Usaha pikeun Dijual

Usaha pikeun Dijual sareng Meuli

Kami ngahususkeun dina nyayogikeun 3 tipeu béda Kasempetan Bisnis Internasional

  • Mésér atanapi ngajual Usaha anu tos aya
  • Nyéwa atanapi nyéwa pendirian bisnis
  • Ékspansi Bisnis Internasional
  • Nyiapkeun bisnis anyar
Ngadamel daptar

Naon anu kami laksanakeun pikeun bisnis anu dijual.

Kami mangrupikeun panyadia solusi bisnis mandeg kanggo bisnis anu dijual, kalebet, bisnis online kanggo dijual, waralaba pikeun dijual, usaha alit kanggo dijual, pubs anu dijual, réstoran anu dijual, nyeuseuh mobil kanggo dijual, bisnis anu dijual ku anu gaduh, usaha lokal dijual, pom bénsin kanggo dijual, salon kanggo diical, toko pizza kanggo diical, bisnis beberesih dijual, usaha manufaktur kanggo diical, bisnis waralaba dijual, supermarket kanggo dijual, vans pangan anu dijual, bisnis ecommerce kanggo dijual, dry cleaners pikeun dijual , cafe kanggo dijual, salon kecantikan kanggo dijual, bisnis angkutan kanggo dijual, ban burger kanggo dijual, treuk tuangeun kanggo dijual, bisnis treuk kanggo dijual, takeaways dijual, toko serba aya dijual, stasiun jasa dijual, warung kopi kanggo dijual, toko dijual, toko roti kanggo diical, nightclubs for sale, petrol for sale, food van for sale, perusahaan for sale sareng seueur deui.

Hubungi calo bisnis anu hadé sareng ahli hukum bisnis pikeun ngagaleuh atanapi ngajual bisnis pikeun anjeun.

Éta Gratis! Upami anjeun hoyong ngajual bisnis anjeun, henteu aya biaya pikeun ngirim…

Meunteun Bisnis Gratis sareng karajinan anu ditangtoskeun pikeun bisnis anjeun!

Kami parantos masihan konsultasi pikeun usaha anyar ngeunaan ieu:

  • Formasi Perusahaan
  • Paparan Company
  • Usaha pikeun Dijual
  • Bubuka Akun Bank
  • Akun Panyumberan
  • Kantor maya
  • Nomer Telepon Maya
  • Ngiring Karyawan
  • Palayanan Imigrasi
  • SDM outsourcing
  • Setélan CRM sareng integrasi
  • Akun sudagar
  • Lisénsi Usaha
  • Pendaptaran Tandha Perdagangan
  • Produk sareng jasa IT sapertos Domain, Hosting, solusi awan, Desain sareng Pangwangunan Web ngaropéa
  • Idin Karya
  • Pembiayaan usaha
  • Perjangjian saham sareng anggota
  • Dokumén organisasi
  • Meuli perumahan sareng perjanjian ngajakan
  • Ngadamel kontrak sareng perjanjian
  • Kawijakan operasional anu sah sareng manual pagawean
  • Mésér francais sareng penjualan
  • Sarta leuwih ...

Naon tiasa urang mantuan Anjeun sareng?

Solusi Pangalusna kalayan Harga anu terjangkau

Dijual bisnis.

Mésér bisnis.

Nyéwa bisnis.

Nyéwa bisnis.

Ngamimitian Usaha Anyar.

Ékspansi Usaha.

Naha ngajual bisnis sareng kami?

Pembeli Usaha

Kirimkeun sarat anjeun pikeun mésér bisnis.

Ngeposkeun Gratis

Penjual Usaha

Ngadamel Posting bisnis pikeun dijual

Daptar Usaha anjeun gancang Connect

Jasa Calo Bisnis

Ngajual usaha

Ngalangkungan jaringan calo bisnis sareng klien kami anu ngarep-ngarep mésér bisnis, kami nampi sajumlah ageung pamenta pikeun dijual sareng mésér usaha anu aya, anu kalebet, bisnis online, waralaba, usaha alit, pub, réstoran, cuci mobil, bisnis dijual ku pamilik, usaha lokal, van makanan, toko serbaguna, pom bensin, pompa bensin, cafe, warung kopi, bisnis beberesih, toko roti, van makanan, van burger, bisnis e-niaga, treuk pangan, bisnis waralaba, toko, stasiun jasa, toko pizza, bisnis manufaktur, salon, takeaways, bisnis treuk, cleaners garing, klub wengi, supermarket, bisnis angkutan, salon kecantikan, sareng ogé pikeun, kebon, lahan pikeun dijual.

Panyadia jasa pikeun ngajual atanapi mésér bisnis anu aya, maka, jasa khusus kami pikeun 106 Nagara.

affordable Usaha pikeun Dijual | Pangalusna Calo bisnis pikeun dijual bisnis | Pangalusna Pengacara Bisnis pikeun dijual bisnis | Pangalusna Pengacara Usaha pikeun dijual bisnis

Ngajual bisnis

Mésér bisnis

Kami gaduh jaringan anu luar biasa sareng upami anjeun hoyong mésér bisnis, kami ngan ukur ngan ukur bisnis anu sah anu diperiksa ku ahli hukum bisnis kami, sakumaha per sistem hukum sareng peraturan. nampi sajumlah ageung pamenta pikeun dijual sareng mésér usaha anu tos aya, anu kalebet, bisnis beberesih, stasiun jasa, van dahareun, waralaba, usaha lokal, toko, pom bensin, bisnis treuk, toko pizza, tukang beberesih, toko roti, bisnis waralaba, nightclubs, salon kecantikan, pub, cafe, takeaways, warung kopi, bisnis leutik, bisnis online, bisnis pikeun dijual ku boga, bisnis ecommerce, nyeuseuh mobil, treuk dahareun, salon, bisnis manufaktur, van burger, supermarket, bisnis angkutan, van dahareun , toko serbaguna, pom bénsin, réstoran sareng ogé bumi kanggo ngagaleuh.

Panyadia solusi kanggo mésér bisnis anu aya sareng 106 Nagara.

affordable Usaha kanggo ngagaleuh | Pangalusna Calo bisnis pikeun ngagaleuh bisnis | Pangalusna Pengacara Bisnis pikeun ngagaleuh bisnis | Pangalusna Pengacara Bisnis pikeun ngagaleuh bisnis


Mésér bisnis

Nyéwa bisnis

Jasa calo bisnis urang, ogé, ngabantuan warga nagara sareng asing pikeun ngilikan usaha séwang sapertos usaha lokal kanggo nyéwa, bisnis treuk kanggo nyéwa, bisnis transportasi kanggo nyéwa, salon kanggo nyéwa, supermarket kanggo séwa, toko pizza kanggo nyéwa, pom bénsin kanggo nyéwa, bisnis ecommerce kanggo nyéwa, treuk tuangeun kanggo séwa, waralaba pikeun séwa, nyeuseuh mobil kanggo nyéwa, van burger kanggo diséwa, takeaways for rent, cafe for rent, réstoran for rent, dry cleaners for rent, food vans for rent, business for sale by pamilik, salon kecantikan kanggo diséwa, klub wengi pikeun diséwa, toko kanggo séwang, pub kanggo séwang, usaha manufaktur kanggo nyéwa, warung kopi kanggo séwang, food van kanggo séwa, usaha alit kanggo nyéwa, pom bénsin kanggo nyéwa, stasiun jasa kanggo nyéwa, toko roti pikeun nyewa, bisnis waralaba pikeun nyéwa, toko genah kanggo nyéwa, bisnis online kanggo nyéwa sareng bisnis beberesih kanggo séwa.

Jasa séwa pikeun nyéwa bisnis anu aya sareng 106 Nagara.

affordable Usaha kanggo séwa | Pangalusna Calo bisnis pikeun nyéwa bisnis | Pangalusna Pengacara Bisnis pikeun nyéwa bisnis | Pangalusna Pengacara Bisnis pikeun nyéwa bisnis

Usaha nyéwa

Ékspansi Bisnis tina /

Kami nyayogikeun jasa ékspansi bisnis sareng 106 nagara, tim bisnis kami ngabantosan perusahaan ti sababaraha nagara, pikeun ngenalkeun produk sareng jasa na sareng perusahaan ka dunya luar. Tim kami ogé nawiskeun rupa-rupa solusi bisnis internasional anu ngabantosan bisnis anjeun pikeun suksés ngenalkeun produk sareng jasa ka sababaraha pasar internasional.

Sababaraha layanan kami kalebet: Industri khusus sareng penilaian pasar, panilitian pasar khusus, kalebet, primér sareng sékundér duanana, perencanaan bisnis stratégis, analisis SWOT, strategi penetrasi pasar, pamasaran sasaran sareng komunikasi, PR, generasi pamimpin, milarian pasangan, gabung sareng akuisisi , pamekaran mérek, peluncuran produk sareng jasa anu aya hubunganana.

Calo Usaha Pangsaéna pikeun perluasan bisnis | Pengacara Bisnis Pangsaéna pikeun perluasan bisnis | Pengacara Bisnis Pangsaéna pikeun perluasan bisnis


Ngalegaan bisnis

Ngamimitian Usaha Anyar

Kami nyayogikeun solusi ramah - bisnis kalayan harga anu lumayan:

  • Pendaptaran Perusahaan.
  • Mésér bisnis anu aya.
  • Perusahaan Paingan.
  • Jasa Hukum.
  • Jasa Keuangan.
  • Konsultasi HR.
  • Kantor Virtual.
  • Nomer Virtual.
  • Parangkat lunak CRM.
  • Pamariksaan.
  • Pendaptaran mérek.
  • Langkung Seueur.

Jasa anu disayogikeun ku kami pikeun ngadukung anjeun Mimitian bisnis anyar.

Sadaya solusi Bisnis anu anjeun peryogikeun!

Penggabungan Perusahaan Anyar.

Hayu urang ngabantosan anjeun pikeun gancang ngahijikeun perusahaan, kanggo anjeun ngamimitian usaha anyar.

Harga kami anu paling murah!

Ngadegkeun bisnis

Kumaha Cara Ngajual Usaha Kuring?

Pasangkeun usaha anjeun kanggo dijual.

Pamilik bisnis kedah ngirim bisnisna pikeun dijual atanapi séwang.

Bantuan ti calo bisnis.

Calo Usaha bakal ngahubungi anjeun pikeun ngabahas prospek.

Éntri pengacara bisnis.

Sakali anjeun parantos ngabahas sareng calo bisnis, anjeunna bakal ngenalkeun anjeun ka pengacara bisnis anu pangsaéna.

Peniléyan tina bisnis anjeun.

Nyayogikeun pangajen bisnis sateuacan ngajual bisnis. Profesional bisnis tiasa ngabantosan.

Duit rajin sateuacan dijual bisnis

Penting pikeun urang sareng anu mésér bisnis anjeun.

Negotiating deal pikeun dijual.

Calo bisnis, bakal nyobian nyayogikeun duanana tujuan, anu ngajual bisnis sareng anu mésér bisnis.

Hubungan calo bisnis pangsaéna pikeun jasa calo bisnis pangsaéna anu sayogi ayeuna!

syarat jual

Kirimkeun Syarat Usaha anjeun - Nyiptakeun Listing

  • Mésér / Nyéwa Usaha atanapi 109 nagara sareng Amérika Serikat

    akun Login

    Ngadamel akun

    Detil bisnis

  • Gaduh Usaha Dijual?

    Hayu urang ngabantosan anjeun pikeun ngajual usaha anjeun. Ngadamel daptar anjeun pikeun bisnis pikeun dijual GRATIS.

    akun Login

    Ngadamel akun

    Detil bisnis



    balik deui

    Langkung seueur ngeunaan bisnis anjeun

    Bagéan A - Lingkungan

    Bagéan B - Operasi

    Bagéan C - Sarat

    Naha bisnis tiasa direlokasi?
    Sewa Pajakan Leaséa
    Daripada nginjeum sadaya modal ti bank atanapi panyadia kauangan sanés, anu mésér nginjeumkeun sadayana atanapi sabagian tina harga jual ti anu ngajual. Anu mésér teras mayar deui pinjaman dina angsuran dina waktos anu tetep. Punten perhatoskeun perhatosan naon waé anu anjeun badé sayogi.

    Bagéan D - Asét

    balik deui

    Hatur nuhun sudarshan Arumugam.

    Bisnis anjeun kanggo daptar jual parantos didamel sareng ayeuna ditinjau ku tim layanan palanggan kami. Mangga nyanggakeun sahanteuna hiji dinten damel kanggo diolah sareng langsung di situs.

    ID Listing anjeun nyaéta: (Punten tingal nomer ieu nalika naroskeun.)

    Ngaran pangguna anjeun nyaéta: [email dijaga]

    Kami ngarepkeun anu paling untung dina milarian anu mésér sareng kami bakal ngalakukeun sadayana anu tiasa pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngajual bisnis anjeun gancang sareng gampang.

    Upami anjeun aya patarosan mangga

    Kami bakal ngintunkeun anjeun email anu ngonfirmasi detil ieu tapi punten ogé anjeun tiasa marios wincik daptar anjeun dina dasbor anjeun dasbor

    balik deui

  • Perluasan bisnis anjeun atanapi 109 nagara, kalebet, AS

  • Hayu urang ngabantosan anjeun ngawangun bisnis énggal sareng 109 Nagara.

Usaha kanggo diical ku anu gaduh

Jasa Khusus pikeun pamilik usaha anu hoyong ngical usaha na ku harga anu saé.

Daptar usaha anjeun

Kafe kanggo séwa

Kami gaduh cafe kanggo séwa atanapi ogé cafe anu dijual, panginten kami tiasa ngabantosan.

Nyéwa Kafe

Peryogi kauninga - Usaha kanggo Dijual Usaha kanggo Dijual

  • Prosés pikeun bisnis dijual?

    Lengkah 1: Ngidentipikasi sarat

    Lengkah 2: Pilih pilihan penjualan atanapi séwa pangsaéna anu sayogi dumasar kana aspirasi anjeun.

    Lengkah 3: Diajar kelayakan pikeun kasuksesan bisnis.

    Lengkah 4: Kirimkeun pilihan anu pangsaéna pikeun persetujuan anjeun.

    Lengkah 5: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.

    Lengkah 6: Penalaran logis sareng penjelasan bisnis pikeun dijual.

    Lengkah 7: Pengawasan prosés pikeun ngagaleuh bisnis atanapi pikeun ngajakan bisnis.

    Lengkah 8: Prosés aplikasi légal pikeun mindahkeun bisnis sah.

    Lengkah 9: Kasuksésan!

  • Juta Ngadamel Kaperawatan

    Pangalaman bédana.

    MÉlmu

    Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran.

    • Toko Eureun

      Calo bisnis konsultasi sadayana pikeun bisnis anjeun atanapi sadunya.

    • jasa pribadi

      Sadaya bisnis anjeun pikeun syarat jual, skala bisnis naon.

    • Pendadean Tukang Ngadamel

      Didukung ku pangalaman internasional sareng Bisnis pikeun lingkungan bisnis Dijual, solusi bisnis.

    • bedah kalapa

      Calo bisnis urang nawiskeun harga anu sampurna, dibandingkeun sareng calo bisnis lokal anu sanés.

    • Ahli Industri Kuat

      Kami parantos nyandak sababaraha taun pangalaman dina industri bisnis ngabantosan ngamimitian bisnis sareng perusahaan.

    • Kabeungharan Pangalaman

      Profesional bisnis anu ngalaman nyayogikeun pangalaman pikeun ka klien.

    • Quality

      Kami gaduh analitis bisnis propésional anu hadé pikeun kasuksesan anjeun.

    • 1 Titik Kontak

      Kami nyayogikeun calo bisnis, anu bakal koordinasi pikeun sadaya kabutuhan bisnis anjeun.

    • global tapak suku

      Kami calo bisnis internasional anu nyayogikeun bisnis pangsaéna pikeun pangrojong penjualan.

  • Jasa Dijual Usaha kami ditawarkeun ka seueur industri pikeun sagala jinis sareng ukuran. Kami ngalayanan industri ieu:

    • Banking

      Akuntansi, Lembaga Perbankan, Jasa Ngajaga Buku, Broker sareng Dealer Kaamanan, Agén Kumpulan, Pemberi Pinjaman Komérsial, Perusahaan Kredit & Keuangan, Factoring, Agén Asuransi, Penasihat Investasi, Pédah Keuangan, Panjabat Pribadi sareng Otomatis.

    • Proses Usaha Olahraga

    • Infrastruktur sareng Konstruksi

      Bar, Pesanggrahan & Sarapan, Kafe, Peternakan, Pusat Makanan Cepat, Bumi Tamu, Hotel & Motels, Bumi, Industri Ringan, Hak-hak Manajemén, Jb. Harta, Klub Malam, Kantor & Pusat Bisnis, Stasion Bénsin, Pangiriman Pizza, Pub, Resor, Restoran, Toko Eceran, Panyimpenan Diri, Pusat Balanja, Gudang.

    • pendidikan

      Pusat Perawatan Anak, Dolanan Barudak, Pelatihan Komputer, Pusat, Pelatihan Korporat, Taman Kanak-kanak, Sakola, Sakola, Seminar, Colleges Téknis, Pusat Persiapan Tés.

    • Dahareun & Minuman

      Bakery & Confectioners, Bistros, Cafe Bar, Café & Diners, Catering Business, Shops Coffee, Stores genah, Restoran Éropa, Fast Food Joints, Fruit and Veg Markets, Ice Cream Parlors, Liquor Stores, Pizza Delivery, Pizza Delivery, Pizza Restauran, Restoran, Supermarket, Restoran Sushi / Seafood, Jalan-jalan.

    • Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

      Sarana Hirup Ditulungan, Kiropraktor, Klinik Gigi, Klub Kaséhatan, Pusat Gym & Pusat Kabugaran, Perawatan Bumi, Rumah Sakit, Médis sareng Laboratorium Gigi, Klinik Médis, Praktek Médis, Pasokan Médis, Optik, Optometrists, Pusat Patologi.

    • Manufaktur

      Pabrikan Otomotif, Pakéan sareng Pasatujuan, Pabrikan, Pabrik Alat Komunikasi, Pabrik Komputer sareng Chip, Pabrikan Komponén Elektronik, Pabrik Alat Elektronik, Pabrikan Perabot, Pabrik Mesin, Perusahaan Pabrik, Pabrik Alat Piranti, Pabrikan Metals, Pabrikan & Paket Pembuatan. Manufaktur Plastics.

    • Énergi

    • asuransi

    • Téknologi informasi

      Hardware Komputer, Pelatihan Komputer, Ngaran Domain, Situs E-Dagang, ISP, Konsultasi IT, Pangropéa IT, Pabrik Téknologi, Pangwangunan Software, Telekomunikasi, Desain wéb / Pangwangunan, Wéb.

    • Layanan légal

    • Travel & Pariwisata

    • Petrokimia

    • Panaliti & Pangwangunan

    • Services Financial

      Akuntansi, Lembaga Perbankan, Jasa Ngajaga Buku, Broker sareng Dealer Kaamanan, Agén Kumpulan, Pemberi Pinjaman Komérsial, Perusahaan Kredit & Keuangan, Factoring, Agén Asuransi, Penasihat Investasi, Pédah Keuangan, Panjabat Pribadi sareng Otomatis.

    • Crypto Industri

    • telekomunikasi

    • Produksi Pertanian & Panaliti

      Lahan pertanian, Pasokan Pertanian, Cabang.

    • kandaraan

      Angkutan udara, Perbaikan Otomatis, Jasa & Bagian, Pembina Kapal sareng Perbaikan, Nyéwa Parahu, Jasa Nyewa Mobil, Nyeuseuh Mobil, Jasa Sewa Kendaraan Komérsial, Sakola Ngemudi, Jasa Angkutan, Jasa Pangangkutan, Jasa Taxi, Jasa Sewa Kendaraan.

jasa IT

Imigrasi sareng Usaha dijual

Upami anjeun milarian mésér bisnis anu didirikeun sareng ngalih ka nagara énggal, ahli hukum imigrasi kami parantos ngabantosan Pangusaha ti sakumna dunya sareng:

  • Idin Karya pikeun sutradara.
  • Nyarapkeun Idin.
  • Persiapan dokuméntasi.
  • Keusikan sareng aparat anu aya hubunganana.

Pitunjuk Profesional pikeun Usaha Dijual

Nyuhungkeun Usaha Gratis kanggo dipésér


Usaha kanggo diical di nagara 107!

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan