Lebet

🔍
en
X

Usaha pikeun Dijual

Usaha pikeun Dijual sareng Meuli

Kami ngahususkeun dina nyayogikeun 3 tipeu béda Kasempetan Bisnis Internasional

  • Meuli sareng Ngajual Bisnis anu tos aya
  • Ékspansi Internasional
  • Nyetel Usaha dimana waé di dunya

Kami ngahususkeun sareng nyayogikeun 3 jinis tipeu Kasempetan Bisnis Internasional

Meuli / Ngajual Bisnis anu tos aya

ngagaleuh-ngical

Ngalangkungan jaringan sareng pergaulan anu ageung, urang tetep nampi seueur pamundut pikeun neundeun sareng mésér bisnis anu tos aya, anu kalebet, Gudang, réstoran, toko eceran, klub, Fast Food Joints, Casinos, Serviced Apartments, Hostels, Hotel, Motels, Resorts , Unit Pabrikan, Lahan Pertanian, Pasar Raya, Kilang Kayu, Bar kopi, Toko Kopi, Paramén És krim, Pangiriman Pérs, Layanan Katering, Jauh, Taman hiburan & Arcades, Pub, Bar, Nightclubs, Stasiun Layanan Minyak, Kantor & Pusat Usaha. Gudang ritel, Unit Pusat balanja, Toko Antik & Seni, Toko Toko, Toko cuci Mobil & jasa Valet, Stasion Layanan Otomatis, jsb. Henteu kasebutan, lahan pertanian ogé.

Upami anjeun ngarepkeun pikeun ngajual atanapi mésér bisnis anu tos aya, maka anjeun tiasa nganggo jasa khusus kami pikeun netepkeun diri anjeun dimana waé di dunya, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngeusian syarat anjeun salaku pembeli / penjual kalayan detail anu lengkep, maka yen, anjeun tiasa nambihan kana database urang.

Ékspansi Internasional

usaha-ékspansi

Tim kami ngabantosan perusahaan ti buana, nagara anu suksés ngenalkeun produk sareng jasa kana pasar énggal ku ngabantosan perusahaan leutik sareng sedeng ngamekarkeun sareng ngalaksanakeun strategi anu ngahasilkeun pertumbuhan bisnis anu nguntungkeun tina hasil tina penjualan na ningkat sareng ékspansi kana pasar internasional kalayan tujuan nuliskeun sareng ngembangkeun bisnisna. Tim kami nawiskeun rupa-rupa solusi bisnis global anu bakal ngamungkinkeun bisnis anjeun suksés ngenalkeun produk sareng jasa anjeun ka pasar internasional.

Sababaraha jasa kami di antarana: Industri sareng penilaian pasar spésifik, panaliten pasar adat (riset primér sareng sekundér), perencanaan bisnis strategis, analisis SWOT, strategi penembakan pasar, pamasaran sasaran sareng komunikasi, PR, generasi kalungguhan, gedong hubungan, pamilarian pasangan, pamilarian karyawan, ngahiji sareng akuisisi. pamekaran merek, peluncuran produk, pamasaran acara sareng jasa anu sanésna.

Dimimitian Usaha

setelan-usaha

Sakabéh éta dimimitian ku milih nami anu leres, New Company Incorporation atanapi Mésér hiji anu parantos aya, Pembukaan akun Bank, outsourcing Akun, Karyawan Nyewa, mérek dagang, Nyetel kantor maya atanapi ngajakan dina lokasi anu hadé, Sistem Komunikasi, integrasi CRM - pikeun ngembangkeun anjeun bisnis sareng rencana pamasaran, narik modal anu dipikabutuh sareng sanés-aspék anu sanés, Nyetél bisnis, khusus anu anjeun hoyong ngawangun, butuh perhatian anu lengkep pikeun detil, naséhat hukum, konsultasi finansial pikeun milih kantor anu leres, urang ngadukung sareng nyayogikeun jasa ka Individu, pangusaha sareng korporat ageung ampir sadayana aspek pikeun netepkeun bisnis boh anu énggal atanapi parantos aya di lokasi di dunya.

Ti perusahaan ritel, grosir sareng distribusi ka jasa finansial, franchising, internét sareng bisnis téknologi, kepala sekolah urang, mitra, babaturan, sareng ahli in-house parantos ngabantosan ngamimitian seueur usaha.

Pilih Nagara Kanggo Bisnis Kanggo Dijual

Milarian ku Wilayah

Kami parantos masihan konsultasi pikeun usaha anyar ngeunaan ieu:

  • Formasi Perusahaan
  • Paparan Company
  • Usaha pikeun Dijual
  • Bubuka Akun Bank
  • Akun Panyumberan
  • Kantor maya
  • Nomer Telepon Maya
  • Produk sareng jasa IT sapertos Domain, Hosting, solusi awan, Desain sareng Pangwangunan Web ngaropéa
  • Ngiring Karyawan
  • SDM outsourcing
  • Setélan CRM sareng integrasi
  • Akun sudagar
  • Lisénsi Usaha
  • Pendaptaran Tandha Perdagangan
  • Ngaropéa Website ngaréka
  • Ngadésain Logo
  • Palayanan Imigrasi
  • Idin Karya
  • Pembiayaan usaha
  • Perjangjian saham sareng anggota
  • Dokumén organisasi
  • Meuli perumahan sareng perjanjian ngajakan
  • Ngadamel kontrak sareng perjanjian
  • Kawijakan operasional anu sah sareng manual pagawean
  • Mésér francais sareng penjualan
  • Sarta leuwih ...

Kirim syarat

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Tinjauan tina Ngolah

Léngkahna ku Proses Léngkah - Ti Mimiti Ka Sukses

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Bisnis.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Akuntansi sareng saran pajak, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

  • Don’t hariwang, pikeun urang klien anu paling penting sareng urang sok ngusahakeun sina nguruskeun jasa anu pangsaéna sareng jasa, anu cocog sareng saku.
  • Kami ngagaduhan kabijakan harga anu paling saing dina sagala jasa anu kami sikeun, rada, kami teras-terasan jalan pikeun ngamanpayakeun klien kami sareng dina kéngingkeun kasempetan anu paling saé bari henteu aya anu ngaganggu.
  • Kami bakal nyayogikeun harga anjeun saatos kami parantos ngartos syarat anjeun.

Catetan*: Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana.

rencana-strategis

Rekomendasi Perencanaan Strategis

Ngarencanakeun program imigrasi strategis anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun minuhan tujuan mobilitas global sareng cita-cita anjeun sacara teratur sareng biaya.

rencana-strategis

Leungeun Leungeun sareng Sabar

Urang terang pisan yén sadayana prosésna pikeun anjeun sareng masa depan kulawarga anjeun sareng anjeun peryogi pisan petunjuk sareng panangan anu nyayogikeun kana sadaya prosés. Entong hariwang kami aya pikeun anjeun!

Pelatihan Pelatihan

Pelatihan Pelatihan

Urang ngarti yén imigrasi mangrupikeun widang anu rumit pisan sareng yakin yén hubungan leres nyababkeun babagi inpormasi. Di Million Makers, urang nawiskeun palatihan klien kami dina rupa-rupa jejer imigrasi. Urang damel pisan sabar sareng Klién urang.

Rapat ulasan

Rapat ulasan

Urang périodik minuhan klien urang atanapi ngagaduhan konperénsi video, gumantung kasadiaanana. Rapat ieu mangrupikeun tujuan perusahaan, kawijakan atanapi prakték anu tiasa mangaruhan program imigrasi na, nganalisa sareng nangtoskeun poténsi modifikasi. Kami henteu ngecas nanaon tambahan pikeun konsultasi sareng rapat ieu.

kandaraan

kandaraan

Angkutan Udara, Perbaikan Otomatis, Jasa & Bagian, Tukang Parahu Parahu, Sewa Parahu, Layanan Sewa Mobil, Nyeuseuh Mobil, Jasa Kendaraan Komérsér, Sakola nyetir, Layanan Angkutan, Layanan Kargo, Taxi Taxi, Services Leasing Vehicle.

Services Financial

Services Financial

Akuntansi, Institusi Perbankan, Layanan Ngajaga Buku, Pembrokeran sareng Kaamanan, Agen Koleksi, Pinjaman Komérsial, Perusahaan Kredit & Kauangan, Factoring, Agen Asuransi, Panaséhat Investasi, Kauangan séjén, Pinjaman sareng Pribadi.

Perumahan

Perumahan

Bar, Pesanggrahan & Sarapan, Kafe, Ladang, Pusat Kadaharan Cepat, Imah Tamu, Hotel & Motels, Tanah, Lindur Industri, Hak Manajemén, Misc. Harta, Klub Kalamunan, Kantor & Pusat Bisnis, Stasiun Minyak, Pangiriman Piza, Pubs, Resorts, Réstoran, Toko Ékspérasi, Panyimpanan Diri, Pusat balanja, Gudang.

pendidikan

pendidikan

Pusat Perawatan Barudak, Puteran Barudak, Pelatihan Komputer, Pusat, Pelatihan Tarumanagara, Taman Kanak-kanak, Sakola, Sakola, Seminar, Téknis Téknis, Pusat Pangubaran Tés.

Dahareun & Minuman

Food & inuman

Bakers & Confectioners, Bistros, Bar Bafe, Kafe & Diners, Business Catering, Toko Kopi, Toko Kesenangan, Réstoran Éropah, Barisan Makanan Seger, Buah sareng Sayuran, És Krim Parlors, Toko Minuman keras, Pangiriman Piza, Pangiriman Piza, Réstoran Pizza. Réstoran, Pasaraya, réstoran Sushi / Makanan Laut, Candak Jalan Raya.

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Fasilitas Hirup Ditulung, Chiropraktik, Klinik Pergigian, Klub Kaséhatan, Gimnasi & Pusat Kabugaran, Perawatan Rumah Sakit, Rumah Sakit, Rumah Sakit Médis sareng Dokter Gigi, Klinik Médis, Praktek Kedokteran, Pasokan Médis, Optiker, Optométis, Pusat Patologi.

Manufaktur

Manufaktur

Pabrikan Otomotif, Pakéan sareng Pasatujuan, Pabrikan, Pabrik Alat Komunikasi, Pabrik Komputer sareng Chip, Pabrikan Komponén Elektronik, Pabrik Alat Elektronik, Pabrikan Perabot, Pabrik Mesin, Perusahaan Pabrik, Pabrik Alat Piranti, Pabrikan Metals, Pabrikan & Paket Pembuatan. Manufaktur Plastics.

Services professional

Services professional

Akuntansi, Arsitéktur, Calo Usaha, Konsultasi, Latihan Tarumanagara, Agén Perumahan / Agen Ngabantosan, Acara, Kaséhatan sareng Kasalametan, Asuransi, Pengacara / Hukum, Konsultasi Manajemén, Misc. Profesional, Agén Harta, Layanan Harta, Perusahaan Gedang Umum, Pausahaan Siap Dijieun, Rekrutmen, Penjualan, Juruukur, Pariwisata.

Industri Umum

Industri Umum

Usaha Proses Usaha, Pembersih Kering, Agen Hiburan, Kaséhatan sareng Kasalametan, Kaséhatan & Pasokan Kaéndahan, Cucian, Usum Fotokopi, Layanan Kaamanan, Layanan Tarjamahan, Agen Travel.

Téknologi informasi

Téknologi informasi

Hardware Komputer, Pelatihan Komputer, Ngaran Domain, Situs E-Dagang, ISP, Konsultasi IT, Pangropéa IT, Pabrik Téknologi, Pangwangunan Software, Telekomunikasi, Desain wéb / Pangwangunan, Wéb.

Pertanian

Pertanian

Lahan pertanian, Pasokan Pertanian, Cabang.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan