Lebet

🔍
en
X

Bubuka Akun Bank

Rekening Open Bank di 106 Nagara sareng 50 Amérika Serikat

Mimitian ti $ 100

  • Pangalusna sareng panyadia jasa panggedéna
  • Bantuan pambukaan akun bank internasional di ampir sadaya penjuru Dunya
  • Confidentiality Dijamin

Personal Bank Acc. Bank Korporat Acc.

Kumaha Cara muka Akun Bank

pilihan

pilihan

Mangga pilih bank pilihan anjeun sareng kirimkeun ka inpormasi sareng Dokumén kami.

siap-siapna

siap-siapna

Persiapan angket sareng dokumén anu diperyogikeun pikeun diulas ku anjeun sareng pajabat bank.

carana ngokolakeun

carana ngokolakeun

Signature dina sadaya dokumén anu dipikabutuh pikeun kiriman. Dina sababaraha kasus, panggero video / konperénsi sareng pajabat bank pikeun parantos prosés.

sukses

sukses

Rasakeun nganggo akun bank internasional anjeun boh domestik atanapi internasional kana kasuksésan.

Pilih Akun Bank Anjeun

[perkiraan_form form_id = ”36 ″]

Milarian Akun Bank dumasar Daérah

[akordion id = ”4614 ″]

[akordion id = ”4613 ″]

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Salami waktos, Million Makers ngawangun hubungan anu kuat sareng bank internasional dina langkung ti 110 yurisdiksi internasional.

Kami nuturkeun pisan prinsip "M perawatan":

Harga Kompetitif, Toko Stop Stop, jasa Pribadi, Titik Hubungan, Suku Global, Quality, Integritas, Kasadaran Budaya Unik, Pendakan Dijieun Tailor, Ahli Industri Kuat sareng Kabeungharan Pengalaman.

Prosedur pambuka rekening bank di antarana:

  • Verifikasi dokuméntasi pribadi & perusahaan.
  • Parantosan formulir aplikasi bank anu teras diteraskeun ka klien kanggo ditandatanganan kalayan paréntah anu diperyogikeun.
  • Lajeng, kami ngirim paket lengkep ka bank pikeun persetujuan akhir.
  • Kami teras, monitor proses pambuka akun dugi ka alokasi akun waktos kajadian sareng perbankan kit nampi.

Punten Catet

  • Kabéh harga anu didaptarkeun dina situs wéb kami ngan ukur pikeun pitulung sareng prosedur bukaan akun bank sareng ieu mangrupikeun biaya profésional kami wungkul sareng biaya ieu moal ngaliput biaya bank sareng komisi pikeun transaksi atanapi pangropéa akun atanapi biaya anu sanés.
  • Sadaya waragad profésional kami dinyatakeun ngan ukur pikeun perusahaan anu kagiatan bisnis anu henteu meryogikeun perijinan sareng pangaturan profesional (sapertos contona ngayakeun, dagang, jasa atanapi perusahaan perumahan, jsb). Upami perusahaan anjeun tiasa ngurus kaayaan finansial sareng dana pihak katilu (sapertos caloan Forex, persamaan, dana silih, jsb) atanapi perusahaan sanés anu dilisensikeun sareng diatur ku otoritas pamaréntah anu diakui, mangga ngahubungi kami pikeun sebut harga.
  • Bank anu berhak dina budi budi sorangan pikeun nampi atanapi nampik aplikasi pikeun muka akun, kusabab kitu kami bakal ngenalkeun anjeun ka bank sareng pituduh anjeun ngalangkungan prosés pambukaan akun; sanajan kitu urang henteu tiasa ngajamin yén akun anjeun bakal disatujuan ku bank sareng suksés dibuka.
  • Kusabab régulasi internasional, urang moal tiasa ngabantosan jasa pambukaan akun bank ka warga nagara-nagara di handap ieu, Klik di dieu: Nagara Sancat FATF

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

paspor (1)

Disalinkeun salinan paspor anu valid

Paspor kedah disaluyuan sareng tandatangan kedah cocog sareng tandatangan dina bentuk aplikasi. Potret kedah jelas sareng kualitas anu saé.

dokumén

Salinan Utiliti asli atanapi Sertifikasi / Pernyataan bank

(pikeun verifikasi alamat padumukan, tanggal henteu langkung ti 3 bulan). tagihan utiliti rumah tangga (sapertos contona listrik, cai, gas, atanapi telepon garis tetep tapi sanés tagihan telepon sélulér, di kalolobaanana yurisdiksi), sabalikna, anjeun ogé tiasa nyayogikeun pernyataan bank, pernyataan kartu kiridit atanapi surat rujukan bank (tanggal henteu leuwih ti 3 bulan) salaku bukti alamat.

aksara

Salin asli atanapi sertifikasi surat rujukan Banker urang

(tanggal henteu langkung ti 3 bulan). Ampir kabéh bank di sakumna dunya ngaluarkeun "Surat Rujukan". Anjeun ngan saukur tiasa naroskeun Rujukan Rujukan ti bank anjeun, dimana anjeun ngagem akun. Hurup rujukan kedah nunjukkeun konfirmasi waktu hubungan, Nomer Akun, langkung saimbang sakumaha dina tanggal éta sareng nyabit tina "operasi akun nyugemakeun".

wujud

Bentuk Aplikasi anu lengkep sareng ditandatanganan

CV

Nuluykeun pribadi

Punten Catet

  • Inase, dokumén anu disayogikeun anu henteu dina basa Inggris, dina kasus éta, tarjamahan anu diperyogikeun diperyogikeun.
  • Sakali sakumna dokuméntasi siap, mangga email salinan lembut ka wawakil kami pikeun pariksa, Penting pisan pikeun nyayogikeun (s) formasi lengkep pikeun nyingkahan telat dina prosés pambukaan akun.
  • Aya sababaraha Nagara dimana ukur Paspor Salin sareng Tarjamahan Paspor anu diperyogikeun.
  • Pausahaan kami leres pisan ngalawan Penguburan Uang, Perdagangan Narkoba, Terorisme sareng Trafficking Manusa, ku kituna, Kami henteu nyengkuyung hasil.

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

Rekrutmen pikeun Muka Rekening Bank Perusahaan

Sakumpulan dokumén perusahaan anu sah dibentuk ku:

  • Bijil tina Incorporation
  • Memorandum sareng Artikel Asosiasi, dokumen anu mastikeun pelantikan direktur perusahaan (s) sareng sekretaris (upami aya), dokumen anu ngonfirmasi kantor kadaptar, Sertipikat Bagikeun, bijil ti Pendirian, upami bisi, perusahaan langkung lami 12 bulan.
  • Jelas Salin Struktur Perpustakaan, ngaidentipikasi anu gaduh mangpaat anu leres
  • Lisénsi Leres (upami relevan)

Pikeun unggal sutradara, pemegang saham, sekretaris, tandatangan sahandapeunana sareng pamilik mangpaat anu mumpuni:

  • Didaptarkeun salinan paspor anu valid.
  • Paspor kedah disaluyuan sareng tandatangan kedah cocog sareng tandatangan dina bentuk aplikasi.
  • Potret kedah jelas sareng kualitas saé
  • Salin utiliti asli atanapi Sertipikasi / pernyataan bank (pikeun verifikasi alamat padumukan, tanggal henteu langkung ti 3 bulan). tagihan utiliti rumah tangga (sapertos contona listrik, cai, gas, atanapi telepon garis tetep tapi sanés tagihan telepon sélulér, di kalolobaanana yurisdiksi), sabalikna, anjeun ogé tiasa nyayogikeun pernyataan bank, pernyataan kartu kiridit atanapi surat rujukan bank (tanggal henteu leuwih ti 3 bulan) salaku bukti alamat.
  • Salin asli atanapi sertifikasi surat rujukan Banker (tanggal henteu langkung ti 3 bulan). Ampir kabéh bank di sakumna dunya ngaluarkeun "Surat Rujukan". Anjeun ngan saukur tiasa naroskeun Rujukan Rujukan ti bank anjeun, dimana anjeun ngagem akun. Hurup rujukan kedah nunjukkeun konfirmasi waktu hubungan, Nomer Akun, langkung saimbang sakumaha dina tanggal éta sareng nyabit tina "operasi akun nyugemakeun".
  • Kakuatan Pengacara (upami lumaku)
  • Resume Pribadi

Pikeun unggal petugas perusahaan (Dimana diréktur perusahaan atanapi shareholders mangrupikeun lembaga anu sah), mangga bérékeun:

Atur dokumén perusahaan anu sah dibentuk ku:

  • Salin dokumén konstitusional (Sertipikat Perbadanan, Artikel, sareng anu sanés).
  • Salin daptar Corporate (anu ngalebetkeun ngadaptar tina Saham Saham, Diréktur sareng Sékretaris).
  • Salin Struktur Perusahaan.
  • Sertipikat Ajeg anu saé.

Punten Catet

  • Inase, dokumén anu disayogikeun anu henteu dina basa Inggris, dina kasus éta, tarjamahan anu diperyogikeun diperyogikeun, wakil-a-sabalikna, pikeun sababaraha jusrisdikasi.
  • Sakali sakumna dokuméntasi siap, mangga email salinan lembut ka wawakil kami pikeun pariksa, Penting pisan pikeun nyayogikeun (s) formasi lengkep pikeun nyingkahan telat dina prosés pambukaan akun. Pausahaan kami leres pisan ngalawan Penguburan Uang, Perdagangan Narkoba, Terorisme sareng Trafficking Manusa, ku kituna, Kami henteu nyengkuyung hasil.

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

Million Makers ngabantosan Individu sareng Perusahaan sareng seueur kagiatan bisnis, ampir sadayana tapi aya sababaraha kagiatan bisnis anu teu dirojong ku urang.

Aktivitas anu tiasa dilisensikeun:

Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan tanpa lisénsi anu dibutuhkeun atanapi otorisasi anu dipasihkeun ku otoritas anu relevan, kami di Million Makers moal ngabantosan anjeun jasa pembukaan akun bank anu aya hubunganana sareng kagiatan anu henteu lisénsikeun.

Sababaraha Conto kagiatan anu Lisénsi: Perjudian, Judi, Lotteries, Penyediaan jasa finansial ngalibetkeun dagang / caloan di tukeran deungeun, bisnis perbankan, bisnis asuransi, operasi sareng administrasi skéma investasi koléktif sareng dana saling, instrumen turunan dumasar finansial sareng komoditas sareng sekuritas sanésna, nawiskeun naséhat investasi ka masarakat , jasa pangolahan pamayaran, artos kéngingkeun, pangiriman artos atanapi pangiriman artos, manajemén asét sareng jasa asuhan aman.

Punten wartosan kami, upami anjeun peryogi pitulung pikeun lisénsi Keuangan, Perbankan Forex atanapi perusahaan Judi.

Kami henteu ngadukung atanapi nyayogikeun jasa kami pikeun kategori-kategori bisnis di handap ieu:

  • Naon waé alat anu tiasa nyababkeun nyiksa hak asasi manusa atanapi dimanfaatkeun keur disiksa.
  • Dagang, distribusi atanapi manufaktur senjata, pakarang, amunisi, upaman atanapi kontrak jual.
  • Pengawasan téknis atanapi alat bugging atanapi spionase industri.
  • Sakur kagiatan anu haram atanapi kriminal atanapi individu (s) anu hideung didaptarkeun dina hukum nagara mana waé.
  • Bahan genetik.
  • Bahan biologis, bahan kimia atawa nuklir anu bahaya atanapi kimia anu ogé kalebet, pakakas atanapi mesin anu digunakeun pikeun ngahasilkeun, ngadamel atanapi ngaleungitkeun bahan-bahan sapertos (s).
  • Dagang, neundeun atanapi angkutan organ Manusa atanapi sato, nyiksa sato atanapi nganggo sato pikeun uji coba ilmiah atanapi produk.
  • Agénsi Adoption, kalebet prosedur parenting nyerah atanapi sagala bentuk nyiksa hak asasi manusa;
  • Budaya sareng agama.
  • Pornografi.
  • Penjualan Piramida.
  • Narkoba guneman.
  • Kisaran bisnis, anu ku undang-undang sareng peraturan nagara pembentukan Éntitas tunduk lisénsi sareng anu dilakukeun tanpa dibéré lisénsi.

Milion Makers ngaliwatan mitra internasional sareng Asosiasi sareng Profesional CFA, Akuntan, Associates Kauangan, Tim Pengacara Imigrasi, ngatur portopolio anu ageung tina mayar pajak Indibidual sareng éntitas bisnis internasional anu ampir sadayana yurisdiksi sareng pengulangan klien kalayan rezeki kami jangka panjang hubungan sareng klien kami mangtaun-taun mangtaun jasa urang kaunggulan, empati sareng harga kompetitif.

Kami nyayogikeun akuntansi sareng / atanapi jasa Inok ka lembaga bisnis internasional anu dilebetkeun dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Upami anjeun ngarepkeun Akuntansi sareng Layanan Auditing di nagara mana waé, anu henteu didaptarkeun dina situs wéb kami tiasa ngahubungi kami langsung ku e-mail
info@millionmakers.com atawa panggero Austria +43720883676, Arménia +37495992288, Kanada +16479456704, Polandia +48226022326, Inggris +442033184026, AS +19299992153

Pangiriman dokumen korporasi atanapi kit perbankan pikeun tujuan klien butuh muatan tambahan, saéngga, bakal otomatis ditambah kana invoice nalika kasir. Biaya pengiriman jasa jasa kurir internasional disetel sacara otomatis, ku kituna 110 XNUMX sacara otomatis ditambah kana karanjang na.

Bimbingan Profesional jeung sokongan

Nyuhunkeun Konsultasi Gratis


5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan