Lebet

🔍
en
X

Akréditasi, Mitra sareng Inspirasi

toko-toko

Toko Eureun

taun 11 tina pangalaman

taun 11 tina pangalaman

1000 + Proyék

1000 + Proyék

Klién internasional

Klién internasional

kualitas internasional

Kualitas internasional

harga kalapa

bedah kalapa

Akréditasi, Kemitraan sareng Inspirasi

gabungan-déwan-pikeun-karaharjaan-ti-imigran

Dewan Bersama pikeun Karaharjaan Pendatang

Déwan Bersama pikeun Karaharjaan Pendatang mangrupikeun organisasi sukarela nasional anu bebas, pangempalan kaadilan sareng ngiringan rasisme dina imigrasi sareng hukum suaka.

gabungan-déwan-pikeun-karaharjaan-ti-imigran

Asosiasi Penaséhat Imigrasi anu diatur

Panaséhat Imigrasi kami mangrupikeun anggota Asosiasi Penaséhat Imigrasi anu diatur pikeun Asosiasi Profesional pikeun Penaséhat Imigrasi anu diatur di Inggris. Tujuan tina Asosiasi Penasihat Imigrasi anu diatur nyaéta pikeun ngamajukeun profesionalisme sadayana penaséhat imigrasi diatur sareng ngawangun partnership / koordinasi sareng ningkatkeun komunikasi antara sadaya badan-badan imigrasi, organisasi sareng lembaga.

gabungan-déwan-pikeun-karaharjaan-ti-imigran

Masyarakat pikeun manajemén sumberdaya manusa

Profesional HR urang mangrupikeun anggota Masyarakat pikeun ngokolakeun sumber daya manusa sareng turutan prakték HR pangpayunna di sekitar Globe.

gabungan-déwan-pikeun-karaharjaan-ti-imigran

Asosiasi Teknologi Informasi Kanada

UK-Hukum-sareng-Imigrasi-Bantuan

uk

Bantuan Hukum Hukum sareng Imigrasi

Milion Makers sareng asosiasi kami damel damel sareng atas pangurus EEA Pengacara anu patuh kana Seksi 84 UU Imigrasi sareng Asylum 1999. Kami damel sareng penaséhat imigrasi Inggris diatur sareng Kantor Komisaris Layanan Imigrasi (OISC). OISC tanggung jawab pikeun ngatur panaséhat imigrasi dina Code of Standards and Républik Komisaris.

Amérika-imigrasi-pengacara-pakaitna

us

AS Non Imigran sareng Bantuan Imigran

Pengacara anu mumpuni AS kami mangrupikeun anggota Amérika Bar Association sareng ogé anggota The American Immigration Attorney Association (AILA), diadegkeun dina kaping 14 Oktober 1946 sareng asosiasi bar sukarela kalayan langkung ti 15.000 pengacara sareng profesor hukum anu ngalaksanakeun sareng ngajar hukum imigrasi.

hijrah-agén-agén-pendaptaran-otoritas

Australia

Bantuan Imigrasi Australia

Konsultan Imigrasi Australia urang sareng ahli hukum kadaptar sareng Otoritas Pendaptaran Migrasi (MARA) anu mangrupikeun badan pendaptaran resmi pikeun penaséhat imigrasi Australia sakumaha anu diperyogikeun ku hukum Australia.

iccrc

Kanada

Konsultan Imigrasi Déwan Peraturan Kanada

Konsultan imigrasi Kanada anu nyayogikeun jasa imigrasi ka klien kami mangrupikeun anggota Konsultan Imigrasi Kanada Déwan Peraturan. Konsultan Imigrasi Déwan Peraturan Kanada (ICCRC) (Conseil de Réglementation des Consultants en Imigrasi du Kanada (CRCIC)) mangrupikeun otoritas pangaturan-nagara di bumi anu diciptakeun ku Pamaréntah Kanada pikeun ngawasi sareng ngajagi konsumen anu peryogi jasa Konsultan Imigrasi Kanada.

lacca

Asosiasi Konsultan Korporat Latin Latin

Asosiasi kami digawé di Amérika Latin nyaéta anggota LACCA. Asosiasi Perusahaan Korporat Latin Latin ngahijikeun naséhat in-house anu damel di daérah, nyayogikeun aranjeunna kasempetan pikeun berinteraksi, ngabagi ideu sareng prakték pangsaéna sareng jaringan sareng para peers di sakuliah Amérika Latin.

Argéntina Bolivia Brasil Chili Colombia Péru ukuador guyana mexico uruduay Vénézuéla

Eropa

Tujuan utama Hukum Hukum Éropa nyaéta nyayogikeun perlindungan Hukum pikeun warga, asosiasi sareng perusahaan.

Mitra Strategis Online

situs dipercaya

indit-daddy

ngajakan-wéb

Pamanah-kapercayaan

kapercayaan-telepon

situs dipercaya

Patuh Online

sendpulse-logo

Hatur nuhun Khusus kanggo Kirim Ditambah, pikeun ngadukung sarta percantenan ka urang.

Hatur nuhun husus ka

CNN

bcc

google

facebook

twitter

youtube

wali

al-jazeera

euro-wartos

ndtv

kana-anyar-york-kali

yahoo

entraprunure

béja-béja

yec

bisnis-insider

b2c

kana-bisnis-jurnalistik

usaha-leutik-tren

Inspirations

unicef

Amérika-beureum-salib

gabungan-déwan-pikeun-karaharjaan-ti-imigran

Mitra Eusi

Urang nembé nembé nyebatkeun sababaraha Accreditations sareng Partnerships kami.

Pikeun alesan profésional, éta hésé pisan pikeun ngungkabkeun sadaya asosiasi kami, tapi, kami komitmen pikeun nyayogikeun pangrojong sareng palayanan anu paling saé, pikeun anjeun ngahontal tujuan, cita-cita sareng misi, ampir di mana waé di dunya dina harga saingan anu pangsaéna. struktur fee.

* Catetan Kami henteu nampi tugas dimana urang gaduh sakedik-émutan pikeun nyayogikeun jaminan layanan anu pangsaéna.

manuk

Mimitian-up

Million Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun pikeun nyayogikeun solusi pikeun usaha anu tiasa ngabantosan bisnis anjeun sanés ngan ukur pikeun Solusi IT tapi ogé dilegakeun sacara domestik tapi ogé sacara internasional, teu ngan ukur dibatesan dina pamekaran Wéb, Solusi E-dagang, Pangwangunan Aplikasi, Pamasaran Digital, Solusi Parangkat Lunak Ngamekarkeun palaksanaan Téknologi sareng Blokain pikeun bisnis anjeun dina harga anu saing pisan, tapi, kami ogé nyayogikeun solusi dina nyetél gerbang pamayaran, jasa hukum, konsultasi keuangan, Solusi HR anu ngaropéa, ngalebetkeun perusahaan di mana wae tina 98 yurisdiksi anu cocog pikeun kabutuhan bisnis anjeun, muka akun bank, pendaptaran mérek dina 119 nagara sareng ngan ukur salah sahiji bentuk aplikasi. pikeun sababaraha ngaran.

Kami ogé ngamimitian, naha éta, urang ngartos syarat, perencanaan sareng palatihan anu diperyogikeun, ngilu. Kami ngabantosan, ngadukung sareng mentor Start-up pikeun mindahkeun dina arah anu leres dina pigura waktos anu paling gancang kalayan biaya anu panghandapna.

ngamimitian-up-spanduk

Toko Eureun

Toko Eureun

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

bedah kalapa

bedah kalapa

Leungeun Nyekel

Leungeun Nyekel

jasa pribadi

jasa pribadi

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

Dukungan Pelukuhan Pelanggan

inkubasi & dana

Inkubasi & Waragad

Kami gaduh jaringan investor internasional anu ageung, ku kituna, salaku dukungan, kami ogé ngabantosan nyambungkeun ngamimitian kami sareng calon poténsial.

gagasan

Kami kabuka pikeun ideu anyar sareng rencana bisnis, upami anjeun pikir anjeun tiasa nyumbang sacara positif, kami di dieu pikeun ngadangukeun, ngaéksekusi sareng investasi.

manuk

Sadayana Anjeun Peryogikeun

Kami parantos mendakan pangalaman taun dina nyampurnakeun spesialisasi urang sareng asosiasi internasional sareng mitra pikeun nyayogikeun jasa sareng solusi anu saé pikeun para nasabah di harga anu paling kompetitif.

Urang nyiptakeun kasempetan kanggo Saha sareng Pausahaan pikeun nyandak sistem anu langkung saé, ngaropéa sareng nyusun solusi.

Éta ngeunaan YOU. Kami janten langkung kenal sareng anjeun, bisnis sareng tujuan anjeun sacara sateuacan sateuacan nyawalakeun pilihan poténsi atanapi kasempetan.

Ngaliwatan pangalaman urang anu ageung sareng sagala rupa jasa anu disayogikeun ku perusahaan kami, kami ngabantosan individu, kulawarga, usaha sareng korporat ngaliwatan kaahlian khusus kami pikeun nampanan, ngadeudeul, dilegakeun sareng ngembang, kami ogé diposisikeun sacara hadé pikeun nungtun anjeun dina jalur ka kasuksésan. Naha anjeun resep kana relokasi, ngahijikeun sareng akuisisi atanapi milari momotan prosés kantor anjeun balik, milarian modal atanapi mitra strategis atanapi milarian rencana kasuksesan generasi anjeun, konsultasi finansial sareng dukungan, atanapi milarian jasa perumahan atanapi jasa imigrasi atanapi atikan di luar negeri atanapi solusi IT kami tiasa ngabantosan anjeun dina sagala jasa anu kami aya pikeun ngadukung

rencana-proyék

ngamekarkeun-ngamekarkeun

Salaku hiji jalma atanapi boga poko atanapi perusahaan anu mandiri atanapi perusahaan, sadayana ditantang sanes ngan ukur ku prosés ngatur manajemén dinten-dinten, tapi, conjointly kalayan mastikeun kasuksésan jangka pondok sareng jangka panjang pikeun dirina. Tapi sakumaha biaya naékkeun sareng syarat patuh nyiptakeun tantangan anu langkung ageung, anjeun bakal tinggaleun pamikiran kumaha anjeun bakal terus salamet - teu kajantenan langkung hadé - salami era énggal ieu, ieu tempat urang ngaléngkah.

Léngkah Urang ku Pendekatan Léngkah - Ti Mimiti Pikeun Suksés

Lengkah 1: Nangtukeun kabutuhan individu / Kulawarga / Usaha / Kopral.
Lengkah 2: Pamilihan kasempetan anu pangsaéna / Pilihan pikeun nyumponan suksés tujuan sareng tujuan.
Lengkah 3: Ngirim pilihan anu paling disatujuan pikeun disatujuan.
Lengkah 4: Upami mungkin, ngawaskeun kunjungan ka nagara, upami henteu aya.
Lengkah 5: Nalungtik kabisaan.
Lengkah 6: Naséhat finansial sareng pajeg, upami berlaku.
Lengkah 7: Tinjauan sareng panjelasan detil ngeunaan kasempetan anu mungkin.
Lengkah 8: Pengawasan dina prosés.
Lengkah 9: Nyiapkeun sareng kiriman ka Penguasa anu aya.
Lengkah 10: Kasuksésan!

Sadaya jasa sareng SolusiHal ieu penting pisan pikeun milih pasangan anu pas pikeun tujuan sareng cita-cita anjeun, di Million Makers urang ngadagoan pikeun mastikeun yén anjeun berhasil.

Klién Urang kulawarga kami sareng kami teras-terasan siyaga klien kalayan empati sareng kasabaran pikeun mastikeun yén aranjeunna suksés.
Sadaya jasa sareng SolusiMillion Makers mangrupikeun panyadia solusi eureun, kami nyayogikeun solusi anu ngaropéa sareng disusun kanggo individu, kulawarga, usaha sareng perusahaan anu ngabantosan anjeun sanés ngan ukur domestik tapi ogé sacara internasional pikeun urusan anu aya hubunganana imigrasi, imigrasi investor, imigrasi bisnis, idin kerja, idin karésidénan , kawarganagaraan, pendidikan internasional, konsultasi bisnis, solusi bisnis, panempatan internasional, solusi HR ngaropéa, penjualan sareng mésér bisnis, CRM Solutions, gerbang pamayaran, pembentukan perusahaan di 98 yurisdiksi, pambukaan akun bank, pendaptaran mérek di 119 nagara sareng ngan ukur hiji aplikasi wujud, lisénsi bisnis, kantor virtual, nomer virtual, perluasan internasional, jasa hukum, pangajen bisnis, piwuruk hukum, konsultasi finansial, piwuruk perumahan, giliran konsulat, peralatan sareng pembiayaan modal kerja, alatan tekun sareng tumut, kami ogé ngahususkeun dina nyayogikeun Solusi IT ngaropéa sapertos pangwangunan Wéb, Eco solusi mmerce, pangwangunan aplikasi, pamasaran digital, solusi software sareng pangwangunan téknologi Blockchain pikeun nami sababaraha dina harga anu kompetitif ..

nyorosodkeun

Ladenan IT kami ditawarkeun dina rupa-rupa bisnis tina sagala jinis sareng ukuran. Urang ngalayanan industri miluan ieu:

Banking

Banking

Prosesaran Usaha-Usaha

Proses Usaha Olahraga

Infrastruktur-jeung-Konstruksi

Infrastruktur sareng Konstruksi

pendidikan

pendidikan

Dahareun & Minuman

Food & inuman

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan

Manufaktur

Manufaktur

Énergi

Énergi

asuransi

asuransi

Téknologi informasi

Téknologi informasi

Layanan légal

Layanan légal

Travel & Pariwisata

Travel & Pariwisata

Petrokimia

Petrokimia

Panaliti & Pangwangunan

Panalungtikan & Development

Services Financial

Services Financial

Crypto Industri

Crypto Industri

telekomunikasi

telekomunikasi

Produksi Pertanian & Panaliti

Produksi Pertanian & Panaliti

mobil

mobil

Kami nyayogikeun jasa sareng dukungan dina yurisdiksi di handap ieu:

  • Albania
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Australia
  • Austria
  • Azerbaijan
  • Bahama
  • Bahrain
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bolivia
  • Brazil
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chili
  • Kosta Rika
  • Cina
  • Kroasia
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Républik Dominika
  • Dubai
  • Ékuador
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Fiji
  • Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Yunani
  • Grénada
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • India
  • Irlandia
  • Indonesia
  • Itali
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kuwait
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Makédonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritius
  • Méksiko
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Walanda
  • Selandia Baru
  • Norwégia
  • Panama
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Arab Saudi
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • Sri Lanka
  • Swédia
  • Swiss
  • Thailand
  • kalkun
  • karajaan Inggris
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • Amérika Serikat
  • Uruguay

Juta Ngadamel Kaperawatan

Pangalaman bédana.

Ngurus ngawangun sareng anjeun dina pikiran

Salaku pasangan internasional, urang ngawasa klien urang pikeun tumuwuh gancang sareng
langkung langkung alusna ku ngaraos anjeun dina jalur kamekaran anjeun.

Toko Eureun

Toko Eureun

Kami nawiskeun rupa-rupa solusi dina hiji hateup, 1 partnership pikeun sadaya kabutuhan pertumbuhan lokal atanapi global.

jasa pribadi

jasa pribadi

Sok aya pikeun ngajawab patarosan anjeun, ngadukung anjeun dina cita-cita sareng cita-cita anjeun, ngabantuan anjeun ngahémat waktos sareng artos.

Pendadean Tukang Ngadamel

Pendadean Tukang Ngadamel

Syarat anu sadayana béda-béda, ku sabab kitu, kami sering ngarancang nyusun solusi pikeun anjeun, pikeun jalur pertumbuhan internasional anjeun.

bedah kalapa

bedah kalapa

Bayaran pikeun jasa kami kacida kalapa tanpa biaya anu disumputkeun, anu dianggo pikeun sadaya, naha anjeun mangrupikeun individu atanapi perusahaan alit, sedeng atanapi ageung.

Ahli Industri Kuat

Ahli Industri Kuat

Salila sababaraha taun damel sareng Individu, kulawarga, sareng perusahaan, kami parantos ngembangkeun pangaweruh konci dina spéktrum lega jasa internasional.

Kabeungharan Pangalaman

Kabeungharan Pangalaman

Kami ngagaduhan tim profésional ngalaman, asosiasi sareng mitra pikeun masihan kabeungharan pangalaman pikeun klien kami.

Quality

Quality

Kami Mitra, panyadia jasa, Pengacara, CFP, Akuntan, Realtor, Ahli Kauangan, Ahli Imigrasi sareng anu sanggup pisan, berorientasi hasil.

kajembaran ati

kajembaran ati

Nalika urang ngadangukeun kaputusan tangguh urang henteu pernah badami ngarobih nilai sareng prinsip urang. Urang ngalakukeun naon anu bener, sanes naon anu paling gampang.

global tapak suku

global tapak suku

Kami ngalayanan individu, kulawarga sareng perusahaan sacara internasional, ku kituna, tiasa ngabedakeun naékkeun kamekaran global anjeun.

1 Titik Kontak

1 Titik Kontak

Kami aya di dieu pikeun mempermudah relokasi anjeun, kamekaran, perluasan sareng kabutuhan ku nyayogikeun 1 titik kontak.

Kasadaran Budaya Unik

Kasadaran Budaya Unik

Ayana kami unik dina pasar internasional utama anu nyayogikeun kami, ahli lokal pikeun ngajantenkeun kami nawiskeun platform panyokong anu paling lengkep.

Unak ayaan

Unak ayaan

Layanan Imigrasi: 22156.
Layanan Hukum: 19132.
Jasa IT: 1000+ Proyék
Perusahaan Perusahaan: 26742.
Masih Ngitung.

[fc id = '1 ′ type =' popup 'button_color =' # 4488ee 'font_color =' bodas '] Nyuhunkeun Ayeuna [/ fc]

5.0

Peunteun

Dumasar 2018 ulasan